Fikstürün en zorlu üç haftası olan Sevilla, R.Madrid ve Valencia maçının ikisinden 3 puan çıkardın. Umarım Valencia engelini geçip zirve takibini sürdürürsün..
hocam hala umut var şampiyonluk için güzel bir seri galibiyet lazım![]()
Çıkmadık candan umut kesilmez hadi ustam bastır be![]()
Akıl vermek gibi olmasında Barcelona'ya karşı yapıyor musun bilmiyorum ama 2-3 senedir Barca'ya karşı hep uygulamış ve genelde başarılı olmuşumdur.Defansı en sona çıkarıp alanı en dar şekle getirip takım komutlarından presi daha fazla pres yap.Kenar talimatlarından rakibi rahatsız et ve topa dal komutlarını uygula.Birde maç öncesi rakibin orta saha 3'lüsünde oynayan oyunculara pres+sert top kapma talimatı verdikmi baya kitlersin Barca'yıKullanmıyosan bunları kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.Barca'ya bu şekilde çok çarptım
![]()
evimde ki maçlarda orta sahalarını kitliyorum hatta üstünde oynuyoruz ama deplasmanda Real ve Barça için neler denemedim zayıf ayak , pres , top kapma zaten agresif oynatıyorum her maç , sorun o değil takım güçleri Real ve Barça deplasmanları haricindeki hiç bir deplasmanda büyük bir takıma ezildiğimi hatırlamıyorum , tavsiyelerin için tşkler.
Off çok fena gidiyor lig. İnşallah mutlu sona ulaşırız. Barça'yı da yenemedik ancak inşallah ilk galibiyetlerimizi ŞL'de alıp finale çıkan biz oluruz.
Off lig çok fena olmuş her şey olabilir gerçekten..
Barca Cl maçının ilk maçta olması ufakta olsa avantaj sağlar..
Şampiyonluk geliyor lay lay la lay lay lay![]()
Off offf offf ilk 3 dehşet![]()
Lig gelecek gibi hocam madridlerin fikstürünü koyar mısın![]()
Elde var sıfırın yüzdesi kaç peki![]()
Son maç zorlanmışız sanki![]()