Originally Posted by ForCimbom
hepsi o kadarmımondragonu al kenara gerısını at gitsin dun sac bas yoldurdular bana.
Originally Posted by ForCimbom
hepsi o kadarmımondragonu al kenara gerısını at gitsin dun sac bas yoldurdular bana.
Ben diyim o zamanOriginally Posted by sekopej
Herkese Günaydın
1 saat önce kalktım zaten
![]()
Bende 3000. mesajımı bu 193. sayfanın 2892. mesajına atıyorum darısı sizin başınıza nice 3000'lere. Bugune kadar sizlere azıcık faydam dokunduysa ne mutlu bana. Tatlı günlerimiz olduğu gibi acı günlerimizde oldu. Bunların hepsi bir anı olarak kalacak bu forumun güzel sayfalarında hepimize hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşlar.
-----------------------------------------------------------------------------
Buda çektiğim ss;
![]()
abi dur ağlıcam şimdi acıklı acıklı konuşma..
hayırlı olsun bakalım..![]()
Teşşekürler.Resminide aldım belki printten çıkartırım.
Anı olarak duvara ascam.
Puahah Batuhan 3000. mesaj attın da, niye böyle konuştun? Üstelik acıklı![]()
Nice 4000'lere
Çerçevelettir.Originally Posted by batuhan1907
![]()
![]()
İyi fikir deneyeyimsağ ol.
Ben şakasına demiştim ama..Originally Posted by batuhan1907
Valla çerçevelettireceğin kişi sana güler
![]()
Ya Batuhan ne yaptın. Sanki 3000'den sonra bir daha mesaj atamıcan gibi konuştun. Burada çok duygulandım şimdi...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok artık 3000 geçtim belki bir daha o 3000 göremeyeciğim o anda siteye ilk üye olduğum gece aklıma geldi hatta bana ilk yanıtı veren demirhan1984 ve Rocco_42 idi bunlar benim için iyi bir anı. Şimdi hepiniz beni deli olarak görüyorsunuzdur?![]()
Eh bilemiyoruzOriginally Posted by batuhan1907
Bi şüphemiz var
![]()
Bu arada mesaj sayım, ablamın doğum tarihiAh bak şimdi ablamın doğduğu zamanları hatırladım. Bir daha göremeyeceğim o zamanı. Bunlar benim için bir anı oldu
![]()
Ablanın doğumu hatırlayan ilk kardeşsin helal olsun.![]()
Ben geldim. Nerde bu millet?![]()
Şakasına dedim zatenOriginally Posted by batuhan1907
Bir de göz kırpıyor
![]()
![]()
Batuhan Görende Siteden Ayrılıyorsun Zanneder![]()
selam millet ben geldim az önce ts clube gittim marcelinho forması için 1-2 güne gelir dedi gelsinde alayım formamı...
Herkese hayırlı olsun
arkadaşlar slm herkese
bu arada ömer olm benim kotayı 5-6 kere açmışlığım vardır![]()
hayırlı olsun batu darısı nice 3.000 lere
Bu arada arkadaşlar ben sizden bişi isticem yaf bu takımların yeni sezon formalarını bulmamda bana yardım etcek aradaşlar varmı acaba. bu sitedeki ve sousie deki tüm formaları yaptım başka forma bilen warsa bana msn yoluyla ulaşsın please
Selam herkese keyifler nasıl dostlar![]()
olm benimki sınırlı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
olm ömer i.e mı? kullanıyon
bu devirde omu kaldı olm firefox kullan opera kullan i.e 7 kullansen en eskisini kullanıyon
![]()
S.a. ....![]()
a..S....![]()
Merhabalar.....
(/s)
istanbula çok bogucu hava var cıkmanınızı tafsıyet etmem cıkanlarda soguk bıra ıcsın süper yarıo![]()
Umut abi nbr ? Meme iyimisin olm ya![]()
İstanbuldaki hava gerçekten kötü sana katılıyorum.
ersin nbr len napıyon?hoşgeldin!!