Eredivisie 17. Hafta
Soğuk bir günde Hollanda Eredivise ikinci yarısına zorlu AZ Alkmaar deplasmanında başladık. Maça ana formasyonumuzla çıktık, oyun içinde devre arası denemesini yaptığımız stratejimize döndük. İlk yarı bu şekilde 4-1 bitti. Muhteşem değil mi?
Değil!Çünkü ben anladım, oyun ne yaptı etti heyecan getirdi maça. Haa ben gol atınca oyun iyi, yiyince kötü demek de istemem. Ama 4-1'den sonra kontra oyuna dönmüş bir takımın defansının arkasına kaç top atabilirsiniz Allahaşkına? Maç 4-3 oldu, 5-3 oldu, 5-4 oldu ve en sonunda 6-4 'e bağladık. İkinci yarıya fantastik Ajax maçlarından biriyle başladık. Tüm enerjimi maçları 2-0 3-1 kazanmaya veriyorum inanın
Şu skorların önüne geçemedim gitti.
Eriksen ve Barrientos rüya gibi oynadılar bu maç.
.
.
.
.
Eredivisie 18. Hafta
Herenveen son maçlarında formdaydı. Benim takip ettiğim son dört maçında üç galibiyet bir beraberlikle oynuyorlardı. Malum maç deplasmanda olunca heyecanımız artıyorMaç bizim erken gol bulmamızla beraber ilk yarı boyunca dengeli gitti.
Devre arasında ilk yarı takımın en kötüsü gözüken (6.1) Sigthorsson'a "Üzerinde baskı olmadığını, rahat olması gerektiğini" söyledim. İkinci yarı iki gol atıp maçın adamı oldu.
.
.
.
.
Kupa Çeyrek Final
Maç evimizde olunca zaten hatırlarsınız ben çoktaan yarı final türküleri söylemeye başlamıştım Alman aksanımlaRotasyonlu bir kadroyla, öyle güle oynaya olmasa da maçı kazandık. Yarı finalde evimizde Vitesse ile oynayacağız. Fikstürden kontrol ettiğime göre tek maç olacak. Yine evimizde gelince kupa için iyice iştahlandım. Bu sene geçen senin üstüne bir de kupa koyalım diyorum
Thulani Serero bir şekilde oynadığı her maçta gol/asist yapmaya devam ediyor. Adam fenomen beyler.
.
.
.
.
Eredivisie 19. Hafta
Evimizde oynamanın haklı gururuyla...Bu maça neden tam kadro çıktım diye pişman oldum. Böyle iç saha maçlarında mutlaka bir altyapı oyuncusu oynatırım/oyuna sokarım.
.
.
.
.
Eredivisie 20. Hafta
Kupa yarı final rakibimiz Vitesse ile o günün de provasını yapmış olduk. Takımı uzun bir süredik maç antremanlarında savunma yerleşimi çalıştırıyorum. AZ maçında da öyle miydi hatırlayamıyorum. Benim için gol yemeden bitirilen maçlar 4-2, 5-2 kazanmaktan daha önemli hale geldi![]()
.
.
.
.
LİG YARIŞI
Son verdiğimiz puan durumu üzerine çok şeyler olmadı. Twente önünde 8 puan farkla liderim. PSV yarıştan koptu gibi. Fakat iç saha performansları benim kadar iyi. Deplasmanı düzeltirlerse iddialı olabilirler. Bizim Twente ile deplasman maçımız var. Twente orada puan farkını eritme şansına sahip olacak. Tecrübelerim o maçta yenileceğimizi söylüyor
Biz asıl Juventus'u bekliyoruz...