Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

3 33.33%
  • Berabere

4 44.44%
  • Eskişehirspor

2 22.22%
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Beşiktaş - Eskişehirspor | STSL 15. Hafta

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    İşte bakış açısı...O değişikliğin savunduğu nokta 2-1 geriye düşmüşüz takım panik halinde diye korkmasn geriye çekilmesin diye hücum oyuncusu sokmak gayet mantıklı bir değişiklikti yediğimiz 2. golde 5 adamın 2 adamı tutamamasından başka hiçbir hata yoktu.
    Bu arada acilen Olcayın kendine gelmesi lazım yeter yahu.. adam her maç karşı karşıya kaçırıyor boş kale yahu plaseyi yap at golü
    Peki öyle olsun. Ama ben genel olarak hocayı eleştiren biri değilim. Daha önceki yorumlarında da hocanın tercihleri ile ilgili hiç bir zaman eleştirmedim. İyi veya kötü. Bu maçta da takımı en doğru şekilde oynattı ona sözüm yok.

Batuhan değişikliğini eleştirmem de sebep şu ki 2-0 olduktan sonra Ersun Yanal uzun boylu bir forvet (Nuhiu) oyuna aldı. Ne zaman Nuhiu'yu oyuna soktu Eses'li oyuncular Nuhiu'yu stoperlerin önünde duvar gibi kullandı. Rakibin öyle bir hamle yapmışken Escude'yi sokup Nuhiu ile eşleştirebilirdi. Hatta Batuhan değişikliğini defansif olarak yaptığını düşündüm. Nuhiu ile eşleştirecek sandım ama Batuhan ileride top tutmaya çalıştı. Hoca o değişiklikten sonra oyunu okuyamadı diye düşünüyorum ha canı sağ olsun orası ayrı. Telafisi olur illa bu maçın.
    Last edited by Mamadou : 08.Aralık.2012 at 17:45

Mesaj Yetkileri