Hakan çok kötü oynuyo sivas atıcakmış gibi duruyo 1 tane daha atsakta rahatlasak
dememle golü yememiz bir oldu orda amrabata yapılan hareket faul değilmi ?!
Hakan çok kötü oynuyo sivas atıcakmış gibi duruyo 1 tane daha atsakta rahatlasak
dememle golü yememiz bir oldu orda amrabata yapılan hareket faul değilmi ?!
Bence Amrabat yerine Engin lazım. Aydın birşeyler yapacak gibi.
Football is simple,but Football Manager is not
Sivas tek kale oynuyo nerdeyse Galatasaray'ın gol dışında kaleye gittiği pozisyon yok hatırladığım kadarıyla. Galatasaray savumasının zaaflarından yararlanırsa Sivas bugun galibiyet alır.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Karşı takım daha temkinli daha temposuz oynayacakken, ilk dakikadaki goller hep karşı takımı değiştirir. İlk dakikalardaki gollerin böylede bir handikapı var işte.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Topa sahip oluyoruz ama geyiği vardı o da bitti artık, bu ne arkadaş ekstra gol dışında 1-2 cılız atak var onlarda pozisyona dönüşmedi. Sivas sağlı sollu geliyor, fena basıyor. Bizde yardımlaşma sıfır.
Sahada pas yapabilecek bir Galatasaray kadrosu yok. Sadece Selçuk pas yapabiliyor o da çok formsuz zaten.
Hakem bugün itirazdan atabilir birini, her kararı ayrı komedi.
Kral attı, öne geçtik.
Amrabat'lık maç tam o da iş yapıyor. Aydın havalarda, Hakan Balta ise sahada yok. Hakan'ın alternatifi yok ama Aydın çıkmalı Engin var, Fatih hocam yap bir şeyler bu maç böyle gitmez.
gooooooooool burak
Burak Yılmaz! Sivasspor kadar sevimsiz bir takım görmedim 6-7 tane atsak şu takıma derbi kazanmış gibi sevinirim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kral sahnede...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
kral bir kaç tane daha atar benim doğum günümde oynanan maçlarda hiç kaybetmedi galatasaray şimdiye kadar önceki seneki fener maçı en basitinden![]()
Sivas özellikle Erman ile o kadar net golleri kaçırdı sonra gelip golü yedi garip maç oluyor.
Sivas 2.gole kadar sahanın hakimiydi ermanla one geçme şansınıda yakaladılar ama atamadı erman
Dany çok iyi bugün.
Hakan Balta cezalı duruma düştü, Fenerbahçe'ye kötü haber.
İlk yarı bitti, skor ile oyun tamamen zıt ama bizim ve daha bir çok takımın başına gelen bir şey bu. Böyle giderse skor Sivas lehine dönebilir, avantaj yakaladık, doğru hamleler ile kullanmak lazım bunu.
İlk yarı bitti. Sivas önde kapatacağı ilk yarıyı yenik kapattı. Bakalım ikinci yarıda neler olucak.
oh neyseki ilk yarıyı önde kapattık
amrabat olmasa gs rakip sahaya gidemez çok açık dannyde çok iyi
en az 2 gol daha olur maçta
Aydın çıkmalı.Onun yerine Hamit veya Engin girebilir.Hakan Balta çok kötü.Riera'yı mumla arıyoruz desek yeridir.İkinci yarı garanti bir tane yeriz.3-2 kazanırız bence.
Cris göbeğe, Dany sol beke şeklinde bir hamle gelir mi acaba, şu durumlarıyla hiç kimse Hakan ve Çağlar'dan kötü oynayamazmış gibi geliyor bana, belki Uğur Boral.
Sivas çok iyi oynuyor ve çok diri gözüküyorlar. İkinci yarıda bu tempoda oynarlarsa bu işin sırrını öğrenmek lazım Rıza Çalımbay'dan, ne ara bitti 45 dakika anlamadım.
Hakan'ın cezaya sevindim de, olur ya Riera sakatlanırsa, Çağlar ile Fenerbahçe maçı, kabus.![]()
Bu maç defans o kadar kötü ki utanmasam Riera defansı topluyormuş deyicem.
Aferin Yekta Aferin oğlum.
Umut Bulut 1-3 oldu.
Ofsayt olabilir, Yekta'ya da helal olsun.
Lig tvnin ofsayt kameraları mı bozulmuş 2 golde de ofsayt ihtimali var 1 kere göstermedi pozisyonu ofsayt mı değil mi diye.
Umut ne koşuyor arkadaş. Her maç söylüyorum ama yapacak birşey yok.
Bu arada Dany'e de maşallahı var.
Ofsayt'ı sadece goller değil normal pozisyonlarda da göstermediler.
İlk yarıdaki Sivas ile ikinci yarıdaki Sivas arasında çok fark var.
Burak - Engin değişikliği geldi.
Engin 4-3-3' ü gösterdi yanlış görmediysem. Bakalım nasıl oynayacağız.
Altın değerinde 3 puan aldık valla, çok iyi oldu çok güzel oldu.
Maçın adamı Dany, iyi isimler, Amrabat, Umut, Burak, Yekta.