1.Hafta
Premier Lig'de yeni sezon başladı ve Pinto sezona merhaba dedi : )
1.Hafta
Premier Lig'de yeni sezon başladı ve Pinto sezona merhaba dedi : )
...
2.Hafta
Kazanmak güzel, goller güzel, zevkli bir maç ama sakatlanan ve 3 ay aramızda olmayacak Pinto. Nazara geldi çocuk : )
...
German Pinto'nun Burnley deplasmanındaki beklenmedik sakatlığı ve 3-4 ay aramızdan uzak kalmasından dolayı sezon sonuna kadar bir forvet arayışına koyulduk. Boşta olan oyuncular arasındaki en önemli isim şüphesiz 34 yaşındaki Dünyaca ünlü golcü oyuncu Zlatan İbrahimoviç. Eğer anlaşırsak kulübe kazandırmayı düşünüyoruz.
Capital One Kupası 2.Tur
3.Hafta
Lig kupası maçında forma şansını az bulan oyuncularla sahada olduk ve kazandık, Aston Villa karşılaşması ise sıkıcı ve tam bir beraberlik maçıydı ama maçın başında yediğimiz gol skoru belirledi.
...
4.Hafta
Reyes'in daha ilk maçında oyundan atılmasıyla 45 dakikayı 10 kişi oynadık buna rağmen iyi bir oyun ve galibiyet güzeldi. İbra kafa toplarında hala bir şey kaybetmemiş : ) Önümüzde Reading ile lig kupası maçı var forma şansını az bulan oyuncuları değerlendirecez.
...
...
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
Premier Lig'de Puan Durumu
Son 2 maçta 6 puan almak vardı ama skoru korumayı başaramadık. Arsenal maçında ise beklenen sonuçtu hala üst düzey zor deplasmanlardan puan çıkarabilecek seviyede değiliz, çalışmaya devam : )
...
8.Hafta
9.Hafta
Bu ne şans mıdır şanssızlık mıdır çözemedim. Wolwes maçı evlere şenlik. Bir maç ancak bu kadar gider gelirdi herhalde. Üst üste alınan 4 beraberlikle beraber Premier Lig'in Samsunspor'u olma yolunda ilerliyoruz : )
...
Capital One Kupası 4.Tur
Capital One Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
Capital One Kupasında 2-1 kazanarak Çeyrek Final'e kalmayı başardık. Umarım gelecek maçlarda da şans yanımızda olur ve kupayı kazanma yolunda devam ederek en azından Avrupa Vizesini kupa yoluyla elde etme şansını yakalarız. Ligde son haftalarda bir çıkışımız hakim. Manu maçında son dakikada gol yemeseydik oynadığımız son 5 maçı da 2-1 kazanmış olacaktık, tesadüf. Pinto 12.hafta başında iyileşti ve bana oynayacak durumda olduğunu söyledi. Ben de oynattım, eh adam oynayınca atıyor iyileşir iyleşmez 2 haftada filelere 2 gol bırakarak kazanmamızda yine baş mimarlardan oldu. Umarım bir daha uzun süreli bir sakatlık geçirmek zorunda kalmaz, En iyi döneminde oynaması onun için çok iyi olacaktır.
...