Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

3 33.33%
  • Berabere

4 44.44%
  • Eskişehirspor

2 22.22%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Beşiktaş - Eskişehirspor | STSL 15. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu takımın ne sol bek nede forvete ihtiyacı var. Bu takımın iyi bir ön liberoya ihtiyacı var. Stoperlerin arasına girecek, top kapacak bir ön libero. Geçen hafta Toraman ön liberoda oynayınca gördük. Maalesef öndeyken oyunu soğutamıyor takım. Ama oyunumuz çok iyi tabi.

Ayrıca Batuhan değişikliğini çok gereksiz buldum. Sok Escude'yi geriyi beşle yada Toraman'ı öne at. Batuhan nedir arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olcay'ın kaçırdığı pozisyon olacak iş değil. O kadar çok kızdım ki bu maç ona yani ne desem bilemiyorum. Onun dışında ben takımı tebrik ediyorum. Güçlü bir takım karşısında Fernandes olmadan 2 farklı öne geçtik. Harika mücadele ediyoruz, çok çok memnunum oynadığımız futboldan. Samet Aybaba rakibi çok iyi analiz etmiş. Her maçı ayrı ayrı çok iyi çalışıyor ve uyguluyor takım. Bu net olarak görülüyor. Puan kayıpları illa ki olacak. Böyle oynadığımız sürece hiç problem yok benim açımdan. Beraberlik canımı sıkmadı açıkçası. Benim tek bir düşüncem var oda, devre arasına başabaş girmek. Devre arasında ciddi anlamda nokta transferler bekliyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özeti izledim , Oğuzhan yine döktürmüş ne top oynamış adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Oğuzhan harika oynamış , Olcay rezalet o kaçırdıkları ne öyle.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post

Ayrıca Batuhan değişikliğini çok gereksiz buldum. Sok Escude'yi geriyi beşle yada Toraman'ı öne at. Batuhan nedir arkadaş.
    İşte bakış açısı...O değişikliğin savunduğu nokta 2-1 geriye düşmüşüz takım panik halinde diye korkmasn geriye çekilmesin diye hücum oyuncusu sokmak gayet mantıklı bir değişiklikti yediğimiz 2. golde 5 adamın 2 adamı tutamamasından başka hiçbir hata yoktu.
    Bu arada acilen Olcayın kendine gelmesi lazım yeter yahu.. adam her maç karşı karşıya kaçırıyor boş kale yahu plaseyi yap at golü

Oguzhan diye bir yıldız dogdu gerçekten hem milli takım için hem bjk için aranan kan gibi resmen

Yanına bir de Alper milli takımın ortasahası ne guzel olur.. Arkalarına da bir ön libero Musa olabilir Bursalı..Valla çok potansiyelimiz var da inş. kinetiğe çevirecez

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    İşte bakış açısı...O değişikliğin savunduğu nokta 2-1 geriye düşmüşüz takım panik halinde diye korkmasn geriye çekilmesin diye hücum oyuncusu sokmak gayet mantıklı bir değişiklikti yediğimiz 2. golde 5 adamın 2 adamı tutamamasından başka hiçbir hata yoktu.
    Bu arada acilen Olcayın kendine gelmesi lazım yeter yahu.. adam her maç karşı karşıya kaçırıyor boş kale yahu plaseyi yap at golü
    Peki öyle olsun. Ama ben genel olarak hocayı eleştiren biri değilim. Daha önceki yorumlarında da hocanın tercihleri ile ilgili hiç bir zaman eleştirmedim. İyi veya kötü. Bu maçta da takımı en doğru şekilde oynattı ona sözüm yok.

Batuhan değişikliğini eleştirmem de sebep şu ki 2-0 olduktan sonra Ersun Yanal uzun boylu bir forvet (Nuhiu) oyuna aldı. Ne zaman Nuhiu'yu oyuna soktu Eses'li oyuncular Nuhiu'yu stoperlerin önünde duvar gibi kullandı. Rakibin öyle bir hamle yapmışken Escude'yi sokup Nuhiu ile eşleştirebilirdi. Hatta Batuhan değişikliğini defansif olarak yaptığını düşündüm. Nuhiu ile eşleştirecek sandım ama Batuhan ileride top tutmaya çalıştı. Hoca o değişiklikten sonra oyunu okuyamadı diye düşünüyorum ha canı sağ olsun orası ayrı. Telafisi olur illa bu maçın.
    Last edited by Mamadou : 08.Aralık.2012 at 17:45

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Gol krallığında ilk 10'da Beşiktaş'ta oynamış veya oynayan oyuncular var. İlginç.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaçır, kaçır sonra berabere kaL. 85 e kadar pozisyonu oLmayan Eskişehir, 1 puanı kaptı. Yazık oLdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri