1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ziraat Türkiye Kupası

Grup maçlarını daha az forma şansı verdiğim oyuncularla geçirdim, zorlandık biraz ama Beşiktaş'ın sürpriz kayıplarıyla çıkmayı başarabildik. Krasiç bu maçlarda üst üste oynayınca bir form yakaladı gibi, Recep'i forvette denedim ve attığı 3 golle takımda daha fazla süre almayı garantiledi. Bekir'in formu güzel, hazırlanmaları açısından yedekler için iyi maçlar oldu.

Spor Toto Süper Lig

Galatasaray deplasmanında iyi oyun ve 3 puan güzel. Sow'un yokluğunda forvet hattında Recep ve Kuyt'ı deniyorum. Recep'i bir forvet oyuncusu yapmaya karar verdim.

Revizyonu artık fazla abartmama taraftarıyım takım dengesizleşiyor çünkü. Deplasmanda Galatasaray'ı yen ama evinde kıytırıktan takıma puan kaybet...

Bir kayıp daha yaşıyoruz ama rakiplerimiz de ikramımızı geri çevirdiğinden hala zirvedeyiz.

2 beraberlikten sonra Kopenhag maçları öncesi moral oldu takıma. Yobo Afrika Kupası'ndan geri döndü, Sow'un da katılmasını bekliyoruz artık. Kuyt'ın bu maçta olduğu gibi golcülüğünü maçlarda daha sık göstermesi gerekiyor.
    Last edited by Sekopej : 09.Aralık.2012 at 15:36
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri