1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Kanat oyuncularım sıfırdan bile şut çekiyorlar

Default Kanat oyuncularım sıfırdan bile şut çekiyorlar

Merhaba arkadaşlar FM 13 de Fenerabahçe ile beşinci sezonumdayım bu sene gökhan töre'yi aldım daha önceki yıllar krasiç le oynuyordum sağ kanatta. bu sezon gökhan töre yi monte ettim oraya ama gökhan aldıgı her topta messi gibi herkesi geçiyor kaleye kadar geliyor ama çizgiden geliyor yani dar açıdan pas çıkarsa içerde en az 3 adamım var ama gökhan sıfırdan şut çekiyor.10 tanesinden bir tanesi giriyo bunları ama asist yapsa her maç en az 2 asisti olacak. ben gökhanın içeri girdiğinde forvete veya arkadan gelen adama pas çıkarması için napabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

belki orta yapma ayarlarını değiştirmen işe yarayabilir
    veya gökhanın takım oyunu özelliğini geliştirmen

bi deneyeyim teşekkur ederim

gökhan töreyi bende transfer etmiştim, hiç taktiği değiştirmediğim halde krasic oynayınca orta açarken töre olunca sendekinin aynısını yapıyordu winger oynatıp oyuncu ayarlarından yaratıcılığını olabildiğince düşür, azda olsa düzeliyor ama bi krasic gibi olmuyor yinede, çekiyor şutları adam

gerçekten krasiç ten sonra bir değişik geldi gökhan bana ama yabancı sınırı dolayısıyla mecburen oynatıyorum. Gerçi iyi oynuyo hakkını yemiyim şimdi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre'yle alakalı bir durum o, oyuncunun kişisel olarak öyle bir özelliği var. Oyuncunun özellikleriyle alakalı olabilir, teamwork falan az olabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Oyuncuya "Şut çekmek yerine pas ver" özel antrenman programını seçmeyi deneyebilirsin, ben bitiriciliği az olan kanat oyuncularıma bu antrenmanı uyguluyorum sürekli.

bu olan şey oyuncunun ceza sahasında çaprazdan sıfıra kadar inip kale direğinin yanına gelerek şut çekip, topun direğe çarparak aut'a çıkması mı? maçları key'de izliyorum her maç en az 2 kere oluyor karışılıklı .

Quote Originally Posted by connesione View Post
    bu olan şey oyuncunun ceza sahasında çaprazdan sıfıra kadar inip kale direğinin yanına gelerek şut çekip, topun direğe çarparak aut'a çıkması mı? maçları key'de izliyorum her maç en az 2 kere oluyor karışılıklı .
    sende en az iki kere oluyorsa çok iyi, ortada üç tane adam var boşta hem burak yılmaz hem amrabat hemde emre çolak topu ortaya çıkarmak yerine o boşluktan gol atmaya çalışıyor, hemde her maçta en az dört beş kere

Mesaj Yetkileri