Orada mıydın ?

Ben maçın başlamasına yarım saat varken, GS TV açık, bakıyordum kanala. Bir grup Beşiktaş'lı 50 kadardır, sahaya daldı. Ortada doğru dürüst polis de olmayınca işlerine geldi tabii. 10-15 kadar Galatasaray taraftarına saldırdılar, pankartı aldılar, bir sporcumuza tokat atıldı. Mıştır, miştir demiyorum bak, net herşey.

Twitter'da tokat olayını doğrulayan Beşiktaşlılarda var ayrıca, hatta bununla övünenler de var.

Beşiktaş'lıların orada olmamaları gerekiyor, 2006'dan beri de Galatasaray taraftarları yok deplasmanlarda. Antrenör Sedat İncesu yırtınıyor, bu şartlarda olmaz bu maç diye yok ama kimse iplemiyor, maç başlıyor. Skor 31-26 iken tekrar karışıyor ortalık.

İş öyle bir hale geldi ki, bu işten nasıl yırtarız diye düşününlere göre, herşey komplo, antrenörümüz Sedat İncesu yalancı, "taraftarlarımız buraya olay çıkarmaya gelmiş diyen" beşiktaş antrenörü aslında yaşamıyor, olay çıkaranlar özünde Bursaspor'lu, ortada çok büyük tezgah var.

Galatasaray ve Beşiktaş Türkiye'de bu sporun lokomotifi, oyuncular Milli takımdan arkadaş, ortam yıllardır gayet güzel. Bu da o örneklerden biri;

http://www.youtube.com/watch?v=Spj_Vrd6uZI