Başlığı açana arkadaşa saygısızlık yapma gibi bir niyetim yok fakat oyundaki buglar yenilenmedikçe konu başlığınıda sağlıkl bir biçimde cevaplandırılabileceğini sanmıyorum...

Antreman programı çok iyi özellikle haftalık antremanda takım oyunu ve maç antremanında takım çalışması ayrıca genel antremanda form'u seçince hem taktiğe alışması çok çabuk oluyor hemde oyuncuların form grafiği bireysel olarak yükseliyor. Ama buda bir bug olabilir çünkü çok iyi hatırlarım EMRE Bölezoğlu ile fm 12 de 90 dakkalık maçı bitiremezdim formu maçın 60-65. dk sından itibaren düşer ve asistan menejer değişiklil tavsiye ederdi ayrıca eğer hafta içi de maçım varsa Emre'nin kondisyonu hep %90 lara fln gelirdi o yüzden Emre'yi bir as bir yedek oynatabilirdimfm 12 de fikstür zorluğu ve maçın önemine göre . Emre'nin fm 13 fiziksel verileri(dayanıklılık form güç v.s) hemen hemen aynı 1 yaş daha yaşlı ama Emre maşallah haftada 3 maçı kaldırır olmuş. Bunda antreman taktikleri özellikle form antremanı buglı her oyuncuyu aynı seviyeye çekebilmöe konusunda. yada başka bir şey örnek Emre idi ama Emre gibi kondisyon konusunda sorun yaşadığım alex gibi ve v.s antreman programıyla daha iyi oluolar. bi acaiplik oturmayan bir şey var yani