-
10.Aralık.2012, 16:17
nannar kardeş ne kadar iyi taktik hazırlarsan hazırla, maç motoru kötü ve oyun genel anlamda dengesiz, lig liderine beş atan takım ertesi hafta aynı taktik ve aynı 11 ile lig sonuncusundan 3 tane yiyip maçı kaybetmez, tamam futbolda her an her şey değişebilir tamam ama böyle bir olay dünyanın hiç bir liginde olmaz 100 maç yapsan sadece 1 kere yenileceğin takımlar seni barcelona gibi oynayıp sahada sürklase ederek evire çevire yeniyorlar, bunun taktikle ilgisi olduğunu sanmıyorum, sadece 4-5-1 taktiği kontrollü futbol ve dengeli takım anlayışı ile başarılı olunuyor, ancak bu taktik ile başarı sağlayabildim, o da beşinci olması beklenen bursayı üçüncü yaptım, 21. haftada galatasaray ile aramda sadece bir puan fark varken ve oyuncular taktiğe alışmış her şey yolunda giderken seri mağlubiyetler ve beraberlikler başladı anlattığım şekilde, oyun gidişata göre bir senaryo yazıyor ve sen ne yaparsan yap o senaryoyu değiştiremiyorsun, bu bazen senin için iyi olurken bazen çok kötü sonuçlar doğuruyor, zaten takıma kanatları kullan dememe rağmen maç sürekli ortadan oynanıyor, yani senin takımının kontrolünü bile yapay zeka üstleniyor ve kendi kafasına göre oynatıyor, şampiyonlar ligi grubundan namağlup çıktığım galatasary ile yine aynı taktik ve aynı oyuncularla farklı bir kariyerde hemde ilk seferinden daha kolay bir grupta sadece 1 puan alıp sonuncu olarak ayrıldım, böyle anlatmakla bitmeyecek saçmalıklarla dolu oyun
Mesaj Yetkileri