1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: "Montaj mı sahada görecekler!"

Default "Montaj mı sahada görecekler!"

Galatasaray’ın yeni transferi Marcelo Carrusca, kendisi için "Montajlanmış kasetlerini izledim. Ben de futbolculuk yıllarımdaki görüntülerimi montajlasam herhalde 50 milyon Euro ederdim" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’ya tepki gösterdi.

Fransız çalıştırıcının sözlerini son derece çirkin bulduğunu belirten Arjantinli futbolcu, "Ben Tigana’ya cevabımı sahada vereceğim. Görüntülerimin montaj olup olmadığını o zaman görecektir" dedi.

Kaynak: Hürriyet

tigana böyle bir açıklama yaptıysa gerçekten ayıp. Bir yönetici çıkıp 1.5 aydır kasetler elimizde dedikten sonra biz oyuncuyu transfer ettik ve tigana bu açıklamayı yaptı kasetler daha yeni elime geçti ve yukarda belirtilen haberde dediklerini söyledi. tabi ben tv ve gazetelerin yalancısıyım

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kürdanı bitti herhalde,
    Chelo ya söylemek lazım, öyle her önüne gelenin dediklerine cevap vermesin, burda ağzı olan konuşuyor nasılsa

ne güzel istanbul be. her sıkılan açıklama yapıyor o da güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hahaha iyi oturtmuş lafı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Tigana ya yakışmamış gerçekten söylediyse...

6. Default

Söylemiştir valla ben sadece güldüm

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by nart_susruko
    kürdanı bitti herhalde,
    burda ağzı olan konuşuyor
    her ağzı olan knuşuyorda ağzı ile konuşmuyor (Örnek:Tigana)

carruscayı bilemem ama adam genel olarak doğru söylemiş..

Bence tam o şekilde demek istememiştir. Basının bu olayı çarpıttığını düşünüyorum. Tigana 90 dk. boyunca goller haricindeki oyun stilini de görmek istediğini anlatmaya çalışmıştır. Sadece Carrusca'nın gol videoları verilmiş. Tigana 90 dakika boyunca sergilediği performansı görmek istemiş. Bu basın bir kimsenin söylemek istediği şeyi öyle bir çarpıtır ki adam bir şey söylese bin pişman söylemese bin pişman. Tigana değil hangi teknik adam olursa olsun böyle bir açıklama yapacağını zannetmiyorum. Tüm olay basında bitiyor.

varsın Montaj desinler Sen Çık sahada cassurca değil Kasırga oLdugunu göster tıganada utansın diğerleride.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

bu adam süper bir yetenek insuayla birlikte alsalardı süper olurdu....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Tigana ilgilenmedim demiyorda,kısa kasetleri geldi bahanesini ortaya sürüyor...

İyide Tigana Delgado'yu kasetle aldı...

Geçen sezon Tomas Jun'u da aynı şekilde aldılar...

Tigana maç kasetiyle çalışan bir hocadır,Süper lig'de her hoca böyle çalışır,bizzat gidip izleyen çok az hoca var,ancak çalıştıkları menajerlerin şirketleri veya klüpleri masrafları karşılarsa anadolu'dakiler ender gidiyor,4 büyüklerde çok az çıkıyor.Tigana'nın ortak olduğu menajerlik şirketi var,ortakları ve onlarn menajerleri izleyip zaten Tigana'ya kasetlerini yolluyorlardı,şimdi bu sezon da diğer menajerlerinkileri izledi,Tigana alışkın kaset izlemeye yani hatta geçen sezon Tomas Jun'u nasıl kabul etti?Hiç izlemeden? Kasetçi çünkü,bildiğim kadarıyla kasetle yürüyor bu işler.Gerets gidip izlemedi Carrusco'yu,kasetten izledi...

Kısa denilen montajlı kasetler,30-40 dk lık kasetlerdir,oyuncunun kısa metrajlı görüntüleri vardır,evet oyuncu hakkında tam net bir fikre sahip ettirmez ama en azından bu oyuncu kaliteli başka kasedi varsa izliyim diyebilirsiniz,Tigana isteseydi oyuncunun başka kasedide gelirdi ona,bahanelerr vs..

Carrusco yarın öbür gün çoşarsa Tigana'ya neden almadın vs. eleştrileri yapılacak,boşuna yapılmış bir açıklama,riske atmış kendini...
    Koray Dusova making tactical change...

yaw yok abartmayin bu carrusca yi yaw öyle aman aman bir topcu degil
    ARJANTILI ISTIYORSANIN
    MATIAS DELGADO

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

oynamadan görmeden yorum yapmak yanlış olur

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ne saniyo bu adam kendini yaaw...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carrusca oynayacağı ilk Beşiktaş maçında Tigana'yı kulübeye montajlayacakmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Berkaiser
    bu daha güzel bi laf
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by Berkaiser
    ne laf koymussun yaaaw

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tigana daha montajın ne olduğunu bilmez. Uydurur işte.

Yapılan açıklamaları çarpıtmakta bizim medyanın üzerine yoktur heralde!.Evet "ben montajlı kasetleri izleyip oyuncu almam" dedi.Oyuncu sadece iyi özellikleriyle alınmaz ki.Eksikleride bir o kadar önemlidir.Ayrıca hiçbir zaman Carrusca kötü oyuncudur gibi bir laf etmedi.İsteyen istediği gibi anlar bu medya varken..

carrusca her kez için bir soru işareti walla erken konuşmamak lazım iyi veya kötü futbolcu demek olmaz umarım felipe gibi çıkar... eğer çıkarsada elimizde tutmamız gerekir...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Carrusca stil olarak Kily Gonzalez ve Ortega'ya benziyor,top taşıması attığı sert paslar ve direkt toplar Kily'yi andırıyor,bilek hareketleri ile rakip üstüne geldiğinde topla rakibi ters taraflara çeken Ortega'vari çalımlar atabiliyor,bilekleri çok kuvvetli,pek koşan bir oyuncu değil ancak hücumu çok seven bir oyuncu,hücum olduğunda çok hızlı hareketlenen bir oyuncu ama eğer oyunda tempo düşükse oyundan çabuk düşebilen bir oyuncu,bu handikap Delgado'da da var...
    Koray Dusova making tactical change...

Del Piero_10 Misafir

o handikap olmasa zaten buraya gelmezlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

tigana'ya yakıştıramadım bu açıklamaları zaten önceki günde medya beni bjk'den göndermeye çalışıyor demişti
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

EDIT:Lütfen yazdığınız yazılara dikkat edin
    hurmet

Mesaj Yetkileri