10 Maçın ardından üzerimde inanılmaz bir baskı oluşmuştu. Uzun süren bir kaç gecenin ardından takımda kalmaya karar vermiştim. Bu kadar kolay yenilmeyecektim.Tabiki kulüp başkanı bize kapıyı gösterene kadar...

Bunca başarısız sonucun ardından ve taktiğe yeterli gelicek ileri uç oyuncusu olmadığı için elimde; taktiği değiştirmek zorundaydıkm artık. Sakatlıklar, yeni gelen oyuncuların dikiş tutturamaması ve performansın gitgide düşmesi en büyük etkenlerdi. Forvetler çok ileride kalıyor, ortasaha ile forvet arasında çok büyük boşluklar oluşuyordu. öyle olunca da orta saha'da yeterince baskı kuramıyordum. 2 kanat forveti OOS pozisyonuna çekerek hem paslaşma oranını arttırmayı hemde orta sahada daha baskın bir takım kurmayı hedeflemiştim.

İleri uca da destek olacaklardı. Kanallara kat ederek hem defansı rahatsız edecek hemde ileri uçtakı oyuncuya olan baskıyı azaltacaklardı. Taktik değişiklikleri yaptıktan sonra, takımı hücum olarak çalıştırmaya başladım. goller bulmaya ihtiyacımız vardı artık.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 18.Hafta

Devre arasına girmeden önceki son maçımızda Erciyes'i Sakarya Atatürk Stadyumu'nda ağarlayacaktık.

Maça baskılı başlamıştık, takı miyi top dolaştırıyordu. taktik işe yaramışa benziyordu. Galibiyeti özlemle bekleyen 6.152 taraftar ve bütün camia için almak istiyorduk artık. ve 17. dakika'da Okan Derici'nin kullandığı Köşe Atışında ön direkte topa iyi yükseldi Faye ve 1-0 öne geçiren golü attı. Maç boyunca %53-57 arasında dolanan top oynama ortalaması ile rakibe karşı üstünlüğümüzü koruduk ve maçtan sonunda özlediğimiz galibiyet ile ayrıldık. 13. sıraya yükseldik aldığımız galibiyet ile