Saldır Hocam Saldır Allah Aşkına yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada stat 10 bin kişilik zemin hala tprakmı vay beee![]()
Saldır Hocam Saldır Allah Aşkına yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada stat 10 bin kişilik zemin hala tprakmı vay beee![]()
Hocam kariyerinizi baştan sona kadar zevkle takip ettim. O kısıtlı imkanlarda gerçekleşmesi zor bir iş yapmışsınız. Şahsen sizin kadar başaramazdım. Kariyerinizin devamını merakla bekliyorum.
Bol şans...
O taktiği bazen deniyorum ilk Göztepe maçında denedin 4-2 gerideyken 4-6 kazandım sonraki maçta da denedim bazen işe yarıyor paslaşma iyi ama kaliteli takım lazım bizimkiler hata yapıyor
Bütçeyi bende merakla bekliyorum hocam emin olabilirsin bu kadar şeyden sonra yine dalga mı geçecekler acaba
Hocam daha ne kadar saldırayım elimden geleni yapıyorumtoprak saha bizim farkımız
Teşekkür ederim hocam![]()
senin canın sağolsun be hocam bir çok kişilere ders verdin özellikle uçkuru düşük yolsuz yönetime
entolik hocam inanılmaz güzel bir iş çıkarmışsınız. İnşallah gelecek sezon daha iyi yerlerde göreceğiz sizi. 20 galibiyetle takıma iyi bir kazanç sağlamışsındır bence. Umarım bunu bu sefer görür yönetimin![]()
Hocam , Türkiye kupası büyük kayıp olmuş erciyesspor'a bak sen ya kupa'dan avrupa ya gitmiş .
Hiç Yoktan Iyi :d
Canın sağolsun Avrupa olmayıversin.![]()
hay maşalallah hay maşallahhhhhhh
Muhammet Demir napmış öyle ya 35 gol
Buda yerli Fierro olacak galiba![]()
Bütçeyi yine az vermişler yönetim fazla kalıcı olmayacaktır.
Hocam artık toprak sahayı değiştir hakikaten itibarı kaybı bence.Yeni transferler varsa para tabii bekliyoruz iyi sezondu . Unutma çim yap artık. .![]()
Gerçekten Muhammet ne yapmış yaYalnız kar çok fena
![]()
Bu sene ilk 3 e girersin taktiğin falan çok iyi galiba nannardan sonra seni onun veliahtı olarak görüyorumama şaka maka çok başarılısın seni hep takipteyim
![]()
Sanırım bu yıllık karımızaydı. Ama hiç beklediğimiz bütçeyi alamadık
Galatasaray 91 gol attı ligde normal bence
Alıştım artık ama geçen yıl o kadar kar ettikten sonra biraz daha yüksek verir insan. Hiç gidici gibi de görünmüyorlar hocam kulüp başarılı olunca onlar da oturuyor yerinde
İlk defa değiştirin zemini dedim reddettiler
Teşekkür ederim hocamNannar kadar olamam onun taktiğini filan kullanıyoruz daha o kadar gelişemedim ama daha gencim belki ilerde olur
![]()