Herkesin Merakla Beklediği Fenerbahcenin 100. Yıl Formalarının FM 2006 için uyarlanmış olan 3GT Versiyonu Hepinize hayırlı uğurlu olsun diyorum
İşte bazı SS'ler:
Download Linki için TIKLAYIN
Herkesin Merakla Beklediği Fenerbahcenin 100. Yıl Formalarının FM 2006 için uyarlanmış olan 3GT Versiyonu Hepinize hayırlı uğurlu olsun diyorum
İşte bazı SS'ler:
Download Linki için TIKLAYIN
güzel olmuşlar eline sağlık
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumlarınızı Bekliyorum
Harika olmuş, tebrik ederim Fenerbahçe 100. yıl formaları resmen duyurulmasa da, muhtemelen böyle olacak. 3 Ağustos'ta resmen duyurulduğunda bir değişiklik olursa senden bekleriz yine Fenerbahceli
Hemen indiriyorum, teşekkürler, emeğine sağlık
Çok güzel olmuş kardeş eline,beline,emeğine sağlık.
arkadaşlar yükledim ama oyunun içinde bilgiler bölümünü tıkladığımda kulüple ilgili olarak yani formaların hiç biri gözükmüyor yardımlarınızı bekliom
tamam yaptım gerek kalmadı
Süper olmuş, ellerine, emeğine sağlık.
FM yüklü olsa indirirdim ama ellerine sağlık.
çok güzel olmuş eline ve emeğine sağlık +1
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
hepinize teşekkür ederim yorum yapan veya yapmayan. Ben sizler için yaptım zaten
Eğer Resmi Formalarda bi değişiklik olursa düzeltmeleri yaparım merak etmeyin. ayrıca yeni paketler yolda
Ellerine Sağlık Çoook GüZEl ):
süper bi şeyh sağolasın
ellerine sağlık renkdaş çok güzel olmuşlar sanırım bu ilk çalışman ilerde daha da iyilerini yapacağını umuyorum
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ewet tarık abi bu benim ilk. ilerde sizle çalışmayı umuyorum
harika olmuş da sende mi grafiker oldun be brütüs hangi programı kullanıyorsun karşılaştırıyım bakıyım
photosohop 6.0 kullandım yaparken.
ellerine saglık kardes cook guzel dewamını bekliyoruz....
bence sen bu işe devam et FenerBahceli
Eline Sağlık Mükemmel Yapmısın
Eline sağlık da kardeş 100.yıl formaları bunlar değil be.Ben 2 tanesini kendi gözlerimle gördüm.
1. gri forma kenarlarında sarı lacivert çizgiler var.
2. altın forma üzerinde eski efsanelerin resimleri falan işlenmiş hafiften görülüyo.
diğer formaları ise henüz görmedik.
ellerine sağlık güzel çalışma
Biliyorum o gri olanı bende gördüm. Bunlar zaten adından da anlaşılacağı gibi version 1 yani v2 de diğer formalar olcak hele bi tanıtılsınOriginally Posted by bilalanelka
süper olmuş ama enfaz la üçü oluyor parçalıdan birini eledim
zaten gözünüze hangisi hoş geliyosa onu kullanın. Ama bunlar yeni sezon forması değiller ona göre
süper eline saglık
eline sağlık.valla cok güzel olmuş
arkadaslar fenerbahcenın forması olacakta kotumu olacak tabiki mükemmel
Hepsi mükemmel görünüyor.. Ellerine sağlık
kardes ellerine saglık ama dvd modunda indi kurmak icin neyapmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim
tebrik ederim çok gzl çalışma...v2 yide bekliyoruz...
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]