ne alaka?
benim önceki mesajda yazdıklarım ne alaka önce onu açıklayayım önce.
Beşiktaş taraftarına, taraftar terbiyesi vermesinler... Çarşının adını lekelemeye çalışıyorlar... birkaç kendini bilmezin yaptığı olayı çArşı'ya yüklemeye kalkmayın!
tarzı sanki Beşiktaş taraftarı çok masummuş gibi yazılan yorumlara cevaben yazdım o örnekleri. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor, Kayserispor, Akhisar Bld. vs.. taraftarları ne kadar masumsa Beşiktaş taraftarı da en fazla o kadar masumdur. O örnekler varken Beşiktaş taraftarı öyle bir şey yapmaz diyemezsiniz.
"Beşiktaş taraftarı sadece Galatasaray taraftarına saldırmıştır" diye bir yorum var üstlerde. Öyle bir cümle yazmış ki; "yani ne var ki bunda, taraftarlara saldırmışlar gayet normal. Sporculara saldırmadıkları için ortada yadırganacak bir durum yok" der gibi. Çoğunuzun yaklaşımı aynı şekilde. Engelli sporcuya vurulmamıştır, iftiradır vs...
Keza taraftar forumlarınıza gir bak, GSliler kendi tribünlerinde dayak yediler tarzı mesajlar hep. Yani övünülecek bir şey demek ki bu bazılarınız için. Ha tersi olsaydı bizimkiler de aynı şeyi yaparlardı. Onlar da övünürlerdi nasıl dövdük diye. Peki madem o birkaç kişinin yaptığı Beşiktaş taraftarına maledilemez, o zaman neden siz taraftar forumlarında o birkaç kişiyi Beşiktaş taraftarı olarak kabul edip Galatasaraylıları dövdükleri veya kaçırdıkları için övünüyorsunuz?
Galatasaray'ın resmi siteden açıklaması için şaşırtmadılar diyorsun, önce satışı yapan sizinkiler. Ortak açıklama deniyor, bizimkiler ana sayfaya koyuyor kaldırmıyor (hala), sizinkiler açıklamayı önce koyup aradan 1 saat geçmeden geri kaldırıyor. Ona niye tepki göstermiyorsun?
Son olarak bana İl Güvenlik Kurulu’nun almış olduğu “rakip sahaya taraftar götürmeme” kararına rağmen Beşiktaş taraftarının o maça neden ve ne niyetle geldiğini izah edebilir misin? Hiçbir art niyet taşımadan, sadece maçı izlemek için geldiklerini söyleyebilir misin?
şimdi tekrar en başa döneyim; senin o yazdığın ne alaka? Ben Galatasaray taraftarı öyle şeyler yapmaz, Galatasaray taraftarı çok masumdur mu yazmışım? Herhangi bir kıyaslama mı yapmışım? Herhangi bir şekilde Galatasaray taraftarlarını mı savunmuşum?

Alıntılı Yanıtla