1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 5. Tur

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yıllarca Muhammed denildi, övüldü edildi vs bir çok haberi çıktı. Ama Recep öyle değil. Recep top ayağında iken güvenerek sürüklüyor topu. Ben sahaya çıksam Muhammed'den daha iyi top sürerim. Hala heyecanlanıyor. Artık Muhammed'den umudu kestim. Umarım Recep Türk futbolu için yararlı olur ve daha da geliştirir kendini. Bunu bugün gol attığı için demiyorum, oynadıkları oyunları kıyasla söylüyorum.
    Bu konu ilginç hakikaten. Yalnız Muhammet konusunda kimsenin göremediği şeyler gören(bunlara milli takım hocaları dahil) dünya yıldızı olacağına inanan az kişi kaldı sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sezer : Oynadığım pozisyon itibari ile gole yakın olduğum için arkadaşlarıma teşekkür etmem lazım çok güzel gol pozisyonuna sokuyolar beni.

Sezer : Herkesin kaçırdığı bişey var, geçen sene sakattım.Futbol da nasıl gol atıp asist yapmak varsa sakatlanmakta var. 2 kez ameliyat yaşadım. Benim hedefim daha büyük 3-4 gol atmak değil, takıma daha fazla katkı sağlamak.

Arkadaşlar sağolsun arada kaçırdım bişeyleri konuşturdular

Aykut Kocaman : Kontrolü yüksek bir takım pozisyonundaydık ilk yarı özellikle hızlı oyuncuları var Göztepenin onlara o şans vermemeliydik öyle de oldu ilk yarı.

Aykut Kocaman : Bu tip maçlarda altını çizmeye çalıştığımız öne geçmek yetmiyor rakip hep oyunun içinde kalıyor.

Aykut Kocaman : Ne bu maçın bize ne geçen gün maç yapan Galatasaray'a bir etkisi olmayacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri