[QUOTE=hurmet][QUOTE=şampiyon].ama böyle ikide bir benim karşıma çıkıpta yok sen şunumu kastediyorsun,yok polemik yaratma gibi laflarla çıkma.benim siyasi veya dini görüşüm sebebiyle beni sevmeyebilirsin.buna mecburda değilsin.ama ikide bir bu şekilde yaklaşımlarla geliyosun.bunu yapma bence.herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.
geçen akşam kilitlediğin konudan bahsediyorum açık yazayımda yine başka bişey söyleme.

polemik yaratmadememin sebebi üstü kapalı laf sokmaya çalışman desen ki açıkça böyle diyosun ama bu konularda var bende usturuplu b şekilde cevap veririm. ben burda utup seni sevmiyoum da demiyorum sin düşüncelerine saygı duyarım. Benim lafım üstü kapalı kouşmana. umarım anlatabilmişimdir. Senin siyasi ve dini görşün kendinedir beni ilgilendirmez
bence bunun ne şekilde olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz.ama uzatmaya gerek yok.
kısaca ben sadece burada değil başka yerdede hiçbir zaman polemik yaratmadım yaratmamda.sen o şekilde düşünüyosan orasını bilemem.ben fikirlerimi söylüyorum.edebiyat ve sinema kültürel aktivite olabilir ben buna birşey demedim.olmasında demedim.elbette olacak.dinde dünyadaki pek çok bilim adamı tarafından insanın en önemli ihtiyacı olarak nitelendirilmiştir.ve pekçok forumda böyle bir bölüm vardır.burada neden olmasın.
eğer fm sitesinde bir amaç sapması olarak görülüyorsa buna sinema ve televizyon bölümleri,edebiyat bölümleride dahildir.o zaman sadece fm ile ilgili şeyler olsun başka bişey olmasın.bundan bu çıkıyor.