Geçen sezon manevi olarak güzel bir sonuç ile tamamlandı ancak finans olarak çok kıt bir dönem oldu. PTT 2. Ligde yaklaşık €900B kar sağlamışken, bu sezon sadece €150B kâr sağlıyorduk.

Gelecek sezon için sıkıntılı bir süreç olabilir diye düşünüyordum. taki yönetim bütçedeki değişiklikleri açıklayana kadar.

İlk defa Transfer bütçesi ayarlanmış ve Maaş bütçeside 700B € yükseltilmişti. Bu güzel bir haberdi. üstüne birde forma reklamı için gelir açıklanmıştı.

çok aşırı bir değişiklik yoktu. Bu seviyedeki bir takım dan fazla bir şey bekleyemezdik. Takımlar sıralamasında yükselmiştik ama hala yeterli seviyede tanınırlılığımız yoktu.Sponsorlarda bu yüzden fazla yüzgöz olmuyorlardı bizimle.Süper Ligin en düşük dereceli takımıydık.

Takımın en iyi 11leride açıklanmıştı. 4-1-2-3 taktiğiyle bir liste hazırlanmıştı her ne kadar 2. yarıda farklı bir taktik kullansamda.

Takımın enleri açıklanmaya devam ediyordu ve yılın futbolcusu olarak başarılı bir sezon geçiren Ivan Ergic seçiliyordu.

Başkan takımın hedeflerini açıklamıştı. Kümede kalmaktan bahsediyordu. Bu kadar küçük hedef koyarsak zaten kümeden düşmüş olacağımızı söyleyip, kulüp başkanına orta sıralara oynayacağımızı bildiriyordum. Tabi böyle olunca aldığım bütçede de ufak değişiklikle yapılmıştı.

Takımın yeni kaynaklarına göre transfer bütçesinde maaş bütçesine bir miktar aktarım yaptıktan sonra sözleşmesi bitmiş ve bitecek oyuncuların peşine düştük. Personel aramaçalışmalarıda yapıyorduk tabiki. Bu arada takımımızdan Güngör Öztürk ve Serkan Özsoy emekliye ayrılıyordu.

Mert Korkmaz'ı 18 Yaşaltı takımına menajer olarak alıyorduk. sonunda küçük yaş grubunu Emin ellere teslim ediyordum. Lemi Çelik'i ise antrenör olarak takıma katıyordum.

Başkan Vedat Yaşlıca haziran sonralarına doğru artık yorulduğunu ve Başkanlıktan çekileceğini açıkladı. En kısa zamanda kongreye gidilecekti.