Fenerbahçe'nin girişimi sezon başı yapmama sebebi ilk iki maçını içerde oynaması ve cezalı olması bence. Ayrıca diğer konuda da yazdığım gibi amaçlardan birisi taraftarın sesine kulak vererek artı puan kazanmak. Aynısını da Galatasaray yönetimi yapıyor, tamam kalksın deseler bu sefer Galatasaray taraftarları biz Beşiktaş maçına gidemedik sizin yaptığınız iş mi diyecekti. Bunu göze alamadı bizim yönetim. Herkes aslında kendini düşünüyor, ama Galatasaray tarafının kendini düşünmesi nedense tepki çekiyor.

Samimiyet konusunda benim de şüphelerim var, kusura bakılmasın ama Fenerbahçe biraz tutarsız olabiliyor. Örneğin sakatlanan Göksenin Köksal için geçmiş olsun mesajı yayınlanmıştı Fenerbahçe sitesinden, bir dönem Milli Takım'da ayartılmaya çalıştığı iddiaları ortaya atılan, Ömer Onan'ın veliahtı olarak görünen Göksenin için açıklama yapan kulüp neden Domercant için yapmadı ?

Ayrıca hakem konusunda ilk defa maçtan önce bu denli baskı görüyorum, gazeteciler biliyormuş Ömer Temelli'ye göre, benim gördüğüm genel tahmin Bülent Yıldırım'dı. Ayrıca hakem belli oldu İbrahim Seten Galatasaray çok rahatsız hakem ev sahibini kollamıyor diye şeklinde karıştırdı ortalığı, oysa bu hakemle geçen sene FB - BJK maçında BJK'de sarı kart görmeyen oyuncu yok neredeyse. Dün yapılan toplantıdan sonra Ömer Temelli, gazetelerde Galatasaray'lı yöneticilerin rahatsız olduğu haberleri varsa demek ki istedikleri hakem gibi bir şeyler söylemiş. Bize kupa verirken hasetinden çatlayan Yıldırım Demirören'in bizim tarafımızdan satın alınmış olma ihtimali hiç gerçekçi değil bence.

Son günlerde aleyhimize çok fazla şey yazılıyor ve söyleniyor, bir kaosun içine çekilmeye çalışıyoruz bunun en ciddi kısmı da hakem konusu. Fenerbahçe yenilirse ilk suçlu hakem olacak, kazanırsa da galibiyetin değeri hakeme rağmen kazandık, hakemi de yendin ile taçlandırılacak gibi geliyor bana.