Arkadaşlar;

Football Manager bulamaması tamamen kurulum ile alakalı bir problemdir.! Oyun kendini windows kayıt defterine işlediği için

Code:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Sports Interactive Ltd\Installs\Football Manager 2005
Path ve Versiyon diye iki ne tane anahtar oluşturmanız lazım
Oyunu kurduğunuz yer PAth alanında belirtilir, siz exenin kullanıldığı alanı buraya yazmazsanız tabiki çalışmaz yama ! Zaten bu elle yapılacak birşey değil ki. Bunu oyunu kurduğunuzda otomatik yapıyor her program gibi.. ama internetten indirdiğiniz ve sadece exesine basıp çalıştırdığınız oyunlar burasını kullanıyormu bilmiyorum.

Dosyayı indirdikten sonra herhangi bir çalışmama hatası yapması!. Rar Dosyasının Winrar programı tarafından açılırken hata vermesi tamamen dosyanını serverdan hatalı inmiş olmasından kaynaklanmaktadır. (eksik inmiştir aşırı yüklenmeden dolayı kopmuş olabilir) veya başka bir problem!.

Rar dosyasını açtığınız zaman turksportal.exe yi çalıştırırken bir hata veriyorsa buda setup veya bilgisayardaki kullanıcı haklarından dolayı (yönetici hakları bulunmayanlar yamayı kurmaya çalıştıklarında window engeller) kuramayabilirsiniz.

Programın verebileceği hataları zaten belirtmiştim.
Ya FM yi bulamaz!.. Ya FM çalışıyordur!.. Ya Data klasörü yoktur.. Ya program hiç açılmaz ise ve dll bulunamadı hatası veriyorsa visual basic run timelar yoktur..

bunlar gibi diğer teknik detaylarda karşınıza çıkabilecek problemler olabilir.

açıkçası ben oyunu orjinal cd üzerinde denedim ve çalışıyor. 25mblık internette yer alan programlar ne kadar sağlıklı bilemiyorum