Süleyman Oulare ismini hatırlıyormusunOriginally Posted by borakargici
![]()
belçikada en iyi yabancı seçilmişti
Süleyman Oulare ismini hatırlıyormusunOriginally Posted by borakargici
![]()
belçikada en iyi yabancı seçilmişti
ne kadar beşiktaşı sewmesemde yınede tbr.
beşiktaşı kutluyorum.delgado çok iyi oynadı
Bjk' iyi bir takım olmuş bireysel olarak ama hala bi uyum sorunu değil UÇURUM'u var.Gs ise ne biliyim çok tatsızdı ve çok kötü oynuyordu o geçen sene şampiyonluğu getiren hırs yoktu.Sahadaki tek hırs H.Şaş tı normal pozisyonlarda bile hakemle olmadık diyaloglara girdi.!Tüm Hazırlık maçlarını izledim Fb Bjk Gs ve TARAFSIZ olarak söylemek gerekirse Fb en iyi dönemi geçirdi ve en iyi takım , bjk bireysel yetenekte en iyi yani bireysel yetenek dersem klupte bulunan oyuncular bakımından , gs ise geçen senenin verdiği rahatlık ve boşluklar nedeniyle şimdilik yorum yapamayacağım bi takım.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Galatasaray hiç tat vermedi transfer yapmassa bu sene çok zor geçeceğe benzior![]()
bütün ilk tartışması silinmiştir
hakettik kazandık
beşiktaş'ın bu gazla lige yine iyi başlamaması muhtemeldir.
inşallah öyle olmaz
Neye dayanarak söylüyorsun bi kanıt göster tamam kötü başlıcaz dicezOriginally Posted by Del Piero_10
Gerçekten bunu neye dayanarak söylediiğini merak ediyorum.. Eğer havaya girme ihtimallerini söyleyeceksen Tigana'nın böyle bir şeye imkan vermeyeceği kesindir.Ayrıca Delgado ilk defa bu kadar iyi oynadı.Gerçekten harikaydı birde 10. dakikadaki frikik gol olsaydı. Fahri çok iyi bir maç çıkardı bence.Ayrıca İbrahim Toraman'ı bu sene asist krallığında görersek hiç şaşırmayın
. Çok fazla atağa çıktı.Dünkü maçta bence Tigana'nın beni en çok şaşırtan ve kızdıran hatası İbrahim A.'yı yedeğe çekmesiydi.Hadi diyelim Baki'ye güvendin.E peki Baki'nin maç boyunca olan performansınıda mı görmedin ?
Galatasaray ile de ilgili yorum yapayım bari
. Mehmet Güven hiç güven vermedi.. Tabi genç olduğu için bu çok normal. Acilen yerine bir oyuncu alınması lazım ve Sabri'nin yerine yeni transfer edilen oyuncunun oynaması.Ayrıca en çok sinirlendiğim olay ise Sabri ve Hasan'ın hakeme çok fazla kızması.Çok net bir ofsayt ama ofsayt değil diye hakemi dövecekler neredeyse..
ibrahim akını oynatacakmış tigana ama hakanın oynayacağını öğrenince daha defansif olan ibrahim üzülmez i oynatmışOriginally Posted by sergenNn
ayrıca kim ne derse desin tigana çok iyi bir sistem oturtmuş takımda iyi oynuyor kanatlardan ortada gelmeye başladı yani ben bu sene beşiktaşdan umutluyum
So what?
Saike