Her sene çıkan oyun için bu mantığı kullanmak biraz yanlış bence benim görüşüm olarak. Bir çoğumuz bu oyunu her sene alır her sene aynı şeyleri söyleriz yok çok kötü yok takılıyor yok bilmem ne vs ama almadan duramıyoruz.
Ben daha adam akıllı oynamadım oyunu sadece gördüğüm tek şey biraz karışık olması. Çok fazla teferruat koymuşlar bu sefer
Kardeşim önceki mesajında böyle dandik buglu bir oyun çıkaracaklarını söyleselerdi biz de para vermezdik demişsin. Satıcı firma ne olursa olsun böyle bir şey demez, diyemez. Ha müşteri denesin oyunu ona göre alsın diye demo yapmışlar. Oynarsın, beğenirsin, alırsın. Elbette demoyu oynamak zorunda değilsin. Ama bu işler böyle yürüyor. Bazı konularda eksik olduğunu kabul ediyorum ama o kadar da oynanabilirliğini düşürecek bir hata göremiyorum ben.
Ben kimseye memnun olacaksın diye bir şey söylemedim. Belli bir kesim tıpkı konuyu açan arkadaş gibi parasını boşa harcadığını düşünebilir. Onların da görüşlerine saygı duyuyorum. Bu olay tamamen ezbere yapılan bir şey. Yani demek istediğim FM 12 güzeldi, 13'te öyledir gibi bir mantıkla erkenden sipariş vermiş çoğu kişi. Ama kimse bunu garanti etmiyor. Şimdi beğenmedim paramı geri istiyorum gibi bir düşünce içerisindeyseniz mail atın, derdinizi anlatın.
Neyse arkadaşlar umarım siz de bir şekilde oyundan zevk alırsınız. Bu konuda daha fazla mesaj atmak istemiyorum. Kolay gelsin.