1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Dolandırıldım

Hybrid View

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Oyunu almadan önce demoyu indirip deneyebilirdin maç motorunu. Arkadaşlar yani bundan ders çıkarmak gerek. Hadi kendimi geçtim ben memnunum oyundan ama memnun olmayanlar bir daha oyunu şubat ayında alır veya bir daha fm oynamayacağım der ve almaz. Bu kadar basit.
    neden demosunu denemek zorunda olayımkı hatalı oyun cıkarmak dogru bişey sankı. 1 yıl ugras hatasız oyun cıkar yada cıkarma haksız mıyım :/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dedekorkut View Post
    neden demosunu denemek zorunda olayımkı hatalı oyun cıkarmak dogru bişey sankı. 1 yıl ugras hatasız oyun cıkar yada cıkarma haksız mıyım :/
    Her sene çıkan oyun için bu mantığı kullanmak biraz yanlış bence benim görüşüm olarak. Bir çoğumuz bu oyunu her sene alır her sene aynı şeyleri söyleriz yok çok kötü yok takılıyor yok bilmem ne vs ama almadan duramıyoruz.

Ben daha adam akıllı oynamadım oyunu sadece gördüğüm tek şey biraz karışık olması. Çok fazla teferruat koymuşlar bu sefer

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by dedekorkut View Post
    Kardeşim önceki mesajında böyle dandik buglu bir oyun çıkaracaklarını söyleselerdi biz de para vermezdik demişsin. Satıcı firma ne olursa olsun böyle bir şey demez, diyemez. Ha müşteri denesin oyunu ona göre alsın diye demo yapmışlar. Oynarsın, beğenirsin, alırsın. Elbette demoyu oynamak zorunda değilsin. Ama bu işler böyle yürüyor. Bazı konularda eksik olduğunu kabul ediyorum ama o kadar da oynanabilirliğini düşürecek bir hata göremiyorum ben.

Quote Originally Posted by Birolazar View Post
    Sen memnunsun diye başkasıda olmak zorunda değil. Ayrıca ben eğer fm alıyorsam geçen senenin üstüne bişeyler katılmış olduğunu düşünür alırım. Düz mantık bakmamak lazım.
    Ben kimseye memnun olacaksın diye bir şey söylemedim. Belli bir kesim tıpkı konuyu açan arkadaş gibi parasını boşa harcadığını düşünebilir. Onların da görüşlerine saygı duyuyorum. Bu olay tamamen ezbere yapılan bir şey. Yani demek istediğim FM 12 güzeldi, 13'te öyledir gibi bir mantıkla erkenden sipariş vermiş çoğu kişi. Ama kimse bunu garanti etmiyor. Şimdi beğenmedim paramı geri istiyorum gibi bir düşünce içerisindeyseniz mail atın, derdinizi anlatın.

Neyse arkadaşlar umarım siz de bir şekilde oyundan zevk alırsınız. Bu konuda daha fazla mesaj atmak istemiyorum. Kolay gelsin.

Mesaj Yetkileri