Yeni kariyerinde başarılar. bu takımada senin gibi bir managere ihtiyaçları vardı. Şuanda çok iyi gidiyorun Trabzon mağlubiyeti nazar boncuğu olsun
Yeni kariyerinde başarılar. bu takımada senin gibi bir managere ihtiyaçları vardı. Şuanda çok iyi gidiyorun Trabzon mağlubiyeti nazar boncuğu olsun
Benim database de darwinde çıkmadı ya
Girersek iyi olur valla şampiyonlar ligi geliri falan maddi olarakta futbolcuların değerinin artması falan iyi gelir baya ama fble gs çok zorluyo .
Teşekkür ederim hocam iyi gidiyoruz şu aralar .
Trabzon maçıda iyi oynadıkta saçma bir penaltı yaptık adamlara verdik maçı ama olsun 1 maç kaybetmekten bişi olmaz .
hocam q7 yi pek oynatmıyorsun, maalesef bu seride oyuncu oynamadan hatta iyi oynamadan çok zor satılıyor, kupada filan şans verseydin keşke![]()
Beşiktaşta Hareketli Saatler Yaşanıyor ..
Ve Beşiktaş Feda Diyor Quaresmayla Yollar Ayrılıyor .
Ricardo Quaresma 7.5 Milyon Euro ( Nakit) Karşılığında Juventus'a Transfer Oluyor .
Carlos Fierro Genç Yıldız 6.5 Milyon Euro ( 48 Ay ) Takımımıza Transfer Oluyor.
Cristian Tello Barcelonalı Genç Yıldız Çok Uygun Bir Fiyatla 600 Bin Euro ya Takımımıza Katılıyor .
Ve Bir Barcelonalı Daha. Marc Muniesa 220 Bin Euro Karşılında Transfer Ediyoruz .
Transfer Geçmisi
Sonunda Sağlam Bir Kar Yapıyoruz..
Last edited by benzema35 : 15.Aralık.2012 at 17:51
Q7 iyi para bırakmış, bakalım neler yapacaksın.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Q7 iyi gitmiş gerçekten,transferlerin çok iyi![]()
Sakattı zaten oynatamadım devre arası 7.5 tan önerdim juventus sağolsun kaptı hemen
Genellikle ucuz genç oyuncular aldık. İleride Satıp para kazanırız
sağol hocam az biraz para vardı eksik yerlere gençlerden takviye yaptık![]()
fierro'yu çok erken almışssın sakın bireysel antrenman yapıtırma 2 sene , tello 'da çok iş yapar , ama yabancı bir defansa gerek yoktu
ligdeki konumun gayet iyi , orayı korumaya bak hocam
Lig çok iyi gidiyor kupadan birşey olmaz çünkü ligde iyiyiz sonuçta neyse bir taktik veriyim tromsodan kara ve jenseni al fernandesi satıcaksan tromsoya gir inşallah alınmadıysa jensen diye bir orta saha var orada ona bak süper adam müthiş oynuyor benim kariyerimde 3. sezondayım gençlerbirliğindeyim beşiktaş ilk sezonda getirdi adamı 12.5 milyona sattı fernandesi 2. sezon jensen uçurdu beşiktaşı kesinlikle şiddetle öneriyorum kara ve jenseni kara defanstır ama al süper iş yapar hemde genç geliştir süper ..Başarılar Tavsiyelerimi dinle yanılmazsın
![]()
tello çok iyi çıktı gerçekten asist yapıyo baya , fierro da forvetler sakattı erkenden alayım dedim bu nedenle maç başı golü var bu yaşında ilerde süper olucak . Defansı aldım ucuz diye sene sonu satarım biraz karla .
Çalışıyoruz hocam da çok ilginç bir durum var ya , biz kaybedince fenerde kaybediyor , kazanınca onlarda kazanıyor şuan averajla önlerindeyim
Fernandesi satıcam ya çok fazla verim vermiyor zaten psg de ilgileniyor , dediğin adamlara bakıcam satılmadılarsa alabilirim tavsiyeler içinde sağol dostum![]()
Fenerbahçe ve Gaziantep kayıpları olmamış.![]()
Puan kayıpları olmamış ama Galatasaray galibiyeti güzel.
Mersin maçı hiç iyi olmamış.