Arkadaşlar masaüstünde yeni klasöraçıp bu klasöre 'con'ismini verin.Tabi verebilirseniz....![]()
Bill Gates dahil bunu kimse başaramadı.Başarabilene Microsoft'tan 10mn$ ödül veriyormuş.....![]()
Arkadaşlar masaüstünde yeni klasöraçıp bu klasöre 'con'ismini verin.Tabi verebilirseniz....![]()
Bill Gates dahil bunu kimse başaramadı.Başarabilene Microsoft'tan 10mn$ ödül veriyormuş.....![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bu ne yaw![]()
acayip.neden verilemiyor acaba?
denemedim ama vardır bi sebebi.sakın bu con bill gatese bişey yapmış olmasın![]()
yaff ozelliklerden denedim bole bi dosya war dio?
bunlar süpriz yumurta.
çok ilginç neden olmuyor??
aa olmuyor yaw çok ilginç
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dos komutunda config in kısayolu con dur eğer con yazmak istiyorsanızcon yazın alt tuşuna basın+255 yazın ve enter diyin. Bu kadar basit.Microsofttan 10mn$ mı alabilirmiyim efl_25![]()
10mn$'ın hayırlı olsunOriginally Posted by TaşkınMahmut
Bende yaptım, bende isterim
![]()
arkadaşlar ortaklık yapabiliriz.hep beraber yollayalım ss leri![]()
sahi olmuyor. ama 10 milyon $ vaşşşşşşşş.
dediğim yöntemi denedinmi?
evet şimdi olduOriginally Posted by TaşkınMahmut
Süper bişey dediğin yöntemlede oluyor.
E nerde 10mn$'larımız![]()
bana bunu kurs hocam söylemisti gecen sene...
vay be çok ilginç ama mahmut çözmüş olayı valla bravo![]()
yazabilen arkadaşları terik ediyorum ancak 10mn$ ı ben değil,microsoft veriyor.oraya başvurun....![]()
![]()
![]()
iide abi dos ta açmak bii deil bunu herkes yapar.Önemli olan masaüstünde yapmak.Yapın 10mn$ alın....Ayrıca siz yaptığınızda 'con 'oluyor.Yani sonda boşluk olmayacak....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
oluyor dostum
tabi taşkın mahmut un dediği yolla![]()
1.si con yazıp alt ile 255 e aynı anda bastığında boşluk kalmıyor efl_25 sen klasöre tıkladığında normal klasör olarak görürsün istersen masaüstü dahil heryerdede yazarsın.Yani con yazıp bir boşluk bırkasan sapce ile onu bile yazamazsın. Çünkü con dos komutunda format anlamına geliyor.Windows ta dos tabanlı çalıştığı için con yazamıyorsun.Dediğim yöntemlede boşluk felan kalmıyor![]()
aştı maştı anlamayız kardeşim bizOriginally Posted by efl_25
paramızı isteriz
dur kaçmaaaaa![]()
yav beyler eğer o 10 mn dolar ciddi ise gidip isteyin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yaptım yaptım. mıcrosoft 10 mn € mu vermesse senı mahkemeye verırım kardes
![]()
samanyolu 10 milyon dolarmış euro değil hayallerini yıkmamışızdır umarım
samanyolu 10 milyon dolarmış euro değil hayallerini yıkmamışızdır umarım
vay be neyse yaptım çağrı abi sayesinde
ÇağrımıÇağrı bu mesaja cevap atmadıki
![]()