Şampiyonluk zora girince yorumları da kestiniz uşaklar Seneye kesin şampiyonuz ama..

Spor Toto Süper Lig 17.Hafta | Sivasspor 0-3 Trabzonspor

İlk yarının son maçında Sivasspor engelini üç golle geçtik. Bir diğer sevindirici şey lig ikincisi Galatasaray'ın Bursa deplasmanında iki puan bırakması oldu. Galatasaray ile olan puan farkı dörde indi.

Bu arada Bamba ve Zokora Milli takımlara gitti. Türkiye kupası grup aşamasında olmayacaklar. Bamba'nın yerine Mustafa Yumlu oynayacak. Zokora'nın oynadığı yere Colman'ı kaydırdım. Colman'ın oynadığı bölgede Soner'i kullanacağım.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU - İLK YARI SONU

Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması | 1.Maç

Maç başlamadan dizilişleri almayı unutmuşum. Kupanın ilk maçında Beşiktaş'ı Henrique'nin fırsatçılığı sayesinde 2-0 geçtik. Deplasmanda alınan bu galibiyet çok iyi bir başlangıç oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması | 2.Maç

Ligde durdurulamaz Fenerbahçe ile kupada karşı karşıya geldik. Daha savunma odaklı, hızlı kontralarla gol aramaya çalıştım. Alanları kapatarak ve özellikle merkezdeki 2 oyuncuya sert oynayarak Fenerbahçe'nin rahat pas yapmasını engelledim. Stratejide başarılı oldum. Kupada 2'de 2 yaptık.

Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması | 3.Maç

Rahat götürdüğümüz karşılaşmayı zora soktuk. Rakip üç pozisyonda iki gol attı. Son dakikalardaki baskımız üç puanı getirdi. Kupada 3'de 3 yaptık.

Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması | 4.Maç

Mersin maçını kopartan Olcan maça damgasını vurdu. İki gol atıp yıldızlaştığı maçta Beşiktaş'ı sahamızda 3-1 geçtik. Kupada 4'de 4 yaparak lider olarak çıkmayı garantiledik.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP AŞAMASI - PUAN DURUMU

TRANSFERDE SON DURUM

Sıra geldi transferlere. Aykut Akgün ve Barış Özbek'i kiralık olarak başka takımlara yolladım. Aykut Akgün Kayserispor'a, Barış Özbek Bursaspor'a kiralandı.

Yabancı oyuncularda Sapara ve Adrian'ı kadromda tutmaya karar verdim. Adrian'dan faydalanacağım. Sapara'da alternatif olacak. Cech ve Vittek'i satılık listesini koydum. Cech'e en yüksek teklif Orduspor'dan geldi 400 B€'ya sattım. Vittek ile yolları ayırmanın bir yolunu ayırıyorum.

Ayrıca transferde bir iki tane ilgilendiğim yerli oyuncu var. Onları devre arası olmazsa en geç sezon sonu diğer transferle alırım. Bunların başında Antalyaspor'dan Emrah Başgan geliyor. Transferdeki hamlelerim berbat diyebilirim. Sıçtım sıvıyorum Yabancı oyuncuları sezon başı satsaydım daha çok para kazanabilirdim. Bu isimlerin başında Vittek geliyor.

Son olarak Soner Aydoğdu yaklaşık iki hafta olmayacak.