Arkadaş demoyu deneyin diyorsunuz iyi güzel mantıklı bir savunma ama siz hangi serinin demosunun adam gibi olduğunu gördünüz?

Türlü türlü hatalar var demoda, söyleyince "ya güncellemeyle olur" deniyor. Yabancı statüsü, sakatlıklar, korner ve crash dumps hataları her yıl evlere şenlik.

Tamam adamlar kolay iş yapmıyor eyvallah, hata olabilir amenna ama her yıl başka bir problem ve kronikleşen sıkıntıları görmezden gelip "aga biz menajer koyduk oyuna, sen o adamı yine alamayacaksın" yeniliğini sunarak ve bunu marifet gibi sosyal paylaşım sitesi üzerinden (kaldı ki bizim forum elinde bayrakla gideni) bas bas bağırarak duyurmanın pek yakışık olmayacağı kanısındayım.
Ben bu yıl sırf dilimizin hatırına aldım oyunu, bir toplam oynadığım süre steam üzerinde 14saat, o da gece oyunu kapatmadan pc'yi açık bıraktığım için.
Bir müşterinin bir firmayı seçmemesi ayıp değildir ama bir firmanın belirli bir güruhun aman demesini görmezden gelmesi (evet 4 yıldır bir crash dumps'tır gidiyor) hiçte hafife alınacak bir durum değildir.
Benim gözümde bitmiştir gibi triplere hiç girmeden almak isteyenlere iyi referans olmayacağımı belirtirim.

Bol keyifli günler, sağlıcakla.