1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Default Taktik'de yardım!

Arkadaşlar bu seride hiç taktik konusunda oturtamadım lütfen bir yardım etseniz ?

4-5-1 dengeli anlayış ve kontrollü oyun oynat takıma, iyi bir kalecin, iyi bir defans hattın ve hızı ve bitiriciliği yüksek bir forvetin olsun o zaman iş yaparsın, bir tane önlibero, bir tane çift yönlü oyuncu, bir tanede oyun kurucun olsun, oyun kurucun soliçte oynayan oyuncu olacağı için sol ayaklı ve pas ve yaratıcılık özelliğinin yanında dayanıklılığıda yüksek bir oyuncu olsun, sağ ve sol açıkların ofansif ortasaha sol ve sağ şeklinde oynat, hızlı ve orta yetenekleri yüksek olsun bitiricilikleride yüksek olursa çok gol atarlar, bunun dışında taktiği yapıp bırakma, oyuncuların ayarlarıylada ilgilen, özellikle defans oyuncularının oyuna katılımı ve pas trafiğinin nasıl yapılacağı çok önemli, takımı fazla hızlı oynatma takımın kondisyonu yetmiyor, çok yavaşta oynatma o zamanda gol pozisyonu bulamıyorsun, genişliği normalin hemen bire tık önünde geniş yap kısa paslarla oyna ve oyun kurucuna ve kanatlarına yaratıcılık özgürlüğü ver, kanat oyuncularına ceza sahasına hareketlenme komutu ver, forvetini fırsatçı golcü yap ve topları koşu yoluna at o zaman her takımda işe yarayan bir taktiğe sahip olursun

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Daimon Lupus View Post
    4-5-1 dengeli anlayış ve kontrollü oyun oynat takıma, iyi bir kalecin, iyi bir defans hattın ve hızı ve bitiriciliği yüksek bir forvetin olsun o zaman iş yaparsın, bir tane önlibero, bir tane çift yönlü oyuncu, bir tanede oyun kurucun olsun, oyun kurucun soliçte oynayan oyuncu olacağı için sol ayaklı ve pas ve yaratıcılık özelliğinin yanında dayanıklılığıda yüksek bir oyuncu olsun, sağ ve sol açıkların ofansif ortasaha sol ve sağ şeklinde oynat, hızlı ve orta yetenekleri yüksek olsun bitiricilikleride yüksek olursa çok gol atarlar, bunun dışında taktiği yapıp bırakma, oyuncuların ayarlarıylada ilgilen, özellikle defans oyuncularının oyuna katılımı ve pas trafiğinin nasıl yapılacağı çok önemli, takımı fazla hızlı oynatma takımın kondisyonu yetmiyor, çok yavaşta oynatma o zamanda gol pozisyonu bulamıyorsun, genişliği normalin hemen bire tık önünde geniş yap kısa paslarla oyna ve oyun kurucuna ve kanatlarına yaratıcılık özgürlüğü ver, kanat oyuncularına ceza sahasına hareketlenme komutu ver, forvetini fırsatçı golcü yap ve topları koşu yoluna at o zaman her takımda işe yarayan bir taktiğe sahip olursun
    Hocam iyi Demissin hos Demissin ama bn sadece oyun kurucuya Fazla yaraticilik vermekten yanayim,kanatlara verdin mi Kendi kafalarina Gore takiliyorlar yarim sezon boyle oynadim kanatlar pas verilcek yerde sut cekiyorlar , sut cekilcek yerde pas veriyorlar..kanat oyuncularimin yaraticiligini öbür oyuncular gibi Az yaptim forvetlerim daha Fazla Gol atmaya basladi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Daimon Lupus View Post
    Zaten 4-5-1 Taktigini yazdigin gibi kendime Gore ayarlamistim galatasarayda, ama birde senin taktigi deneyeyim bakalim bir fark olcak mi

işine yaradı mı taktik

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yeni sürümde kendi taktiğimi yaptım fena başlamadık gibi.

benim taktiğimde kanatlar aynı zamanda gizli birer forvet oldukları için zaten çokça şut çekmeleri gerekiyor, eğer yaratıcıklarını azaltacaksan, sık sık şut çekme seçeneğini arttırman gerekiyor çübkü bu sistemde oyun yükü bütün oyuncuların üzerine eşit olarak dağılıyor, bütün takım savunma yapıp, bütün takım hücum ediyor, eğer daha fazla gol pozisyonu ve gol bulmak isterseniz, anlayşı hücumcu yapın ve 5 maç sonra arkanıza yaslanıp taktiği izleyin inanın zevk alacaksınız, bu sene oyunun son hali ile oyun maç motoru bu sistem üzerinde kurulmuş, bunu 70 farklı taktik denedikten sonra söylüyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Evet Hocam bu sezon ön liberosuz sistemde resmen samar ogluna ceviriyorlar adami kanatlar gizli forvet destek oynatiyorum Taktik cok iyi calisiyordu ama son guncellemeden sonra onune gelen Topu daglara taslara yolluyor ve kafasina Gore takiliyor

yaratıcılığı azaltman gerekir o zaman, birde şutları sık sık değil bazen yaparsan sorun çözülür

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hocam fayda etniyor Malesef yeni Patch sonra Taktik süper calisiyordu guncellemeden sonra sapitti ozelden senin kullandigin taktigi zähmet olmazsa yollar Misin???

http://s2.dosya.tc/server23/RY2GjC/DaimonLupus.rar.html al güzel kardeşim burdan indirebilirsin taktiği

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Sagolasin yeni guncellemeden sonra deneme sansin hic oldu mu...Dedigim gibi Bende 4-5-1 kullaniyordum Taktik guzel isliyordu guncellemeden sonra SL elendim man City karsi...Lafi uzatmadan tekrar Tsk

beşiktaş ile denedim, takım topa sahip olmada pas yüzdesinde ve şut sayısında her maçta rakipten üstün oynuyor ama bazı oyun içi talihsizliklerden dolayı maç kaybedebiliyorsun, yeni bir taktik için fena sayılmaz, ayrıca beşiktaşın bütün yıldızlarını sattım fernandes dahil, orta saha necip oğuzhan veliden oluşuyor, forvette pektemek var sağ açık olcay sol açık ise bedavaya aldığım bulgar spas delev, takımı sen düşün, ona rağmen bütün maçlarda rakipten üstün oynuyorum, ama biraz fazla kart görüyorum onu ayarlaman gerekir, birde kornerleri ayarlarsan daha iyi verim alırsın, son olarak bu taktiğin işlemesi için çok iyi bir kaleciye ihtiyaç var, yapacağın ilk iş çok iyi bir kaleci transfer etmek olsun onun dışında sorun yok, beşiktaşta cenk olduğu için zaman zaman sorun yaşayabiliyorum, altı maçta iki galibiyet iki beraberlik iki mağlubiyet var şu ana kadar ama beşiktaş değilde galatasaray yada fenerde denersen taktiği çatır çatır iş yapar

Mesaj Yetkileri