Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu tuttuğu takımı ölümüne eleştiren insanlar öyle iğrenç oluyosunuz ki dışardan.. 6 aylık Meireles'den ilham alın biraz..

Eleştiremez miyiz? Takım kötü, futbol kötü, hoca çok kötü, bunlar profesyonel..

"He canım hee..."

Profesyonel hayatta sizleri de görmek isteriz.. 1 gün tanısam bin hatanızı sayarım.. Karşınızdaki insan, insan gibi davranmayı bilin..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şu tuttuğu takımı ölümüne eleştiren insanlar öyle iğrenç oluyosunuz ki dışardan.. 6 aylık Meireles'den ilham alın biraz..

"He canım hee..."

Profesyonel hayatta sizleri de görmek isteriz.. 1 gün tanısam bin hatanızı sayarım.. Karşınızdaki insan, insan gibi davranmayı bilin..
    Karşımızdaki insan olduğunu bizde biliyoruz.1 Ocak 2012 3 deplasman galibiyeti.Her maçta mahkum oynayan bir fenerbahce.2010/2011 Beşiktaşın olmadığı galatasarayın olmadığı bir ligde şampiyonluk ardından gelen şike soruşturması.2011/2012 Sezonunda 2-0'dan 2-2 biten ve şampiyonluğun gittiği maç.2012/2013 Sezonunda yapılan klasikleşmiş kural olan."GALİP'DE GELSEK,KAYBETSEKTE HAKEME HUCUM" Son 10 senedir kendimi bilirim.Bu 10 yıllık yaşamım boyunca.Hiç bir fenerbacelinin "KAZANALIM BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM" dediğini duymadım.

Hatta 1-1 sevindiğini bile görmemiştim.

Vurgulamak İstediğim Şu ."BUNLARI MADEM BİLİYORSUN KENDİ TAKIMINA UYGULA.SEN DAHA KENDİ TAKIMINA UYGULAMIYORSUN.SONRA MİLLETE KALKMIŞ AKIL VERİYORSUN."

Profseyenol yaşantım veyatta bir takımın başına geçtiğim gün seni ilk maçıma cağırırım Bol bol eleştiririsin ben eleştiriye acığım.Ordan bir şeyler kazanırsam ne mutlu bana

Fenerbahce son on senedir.Bu kadar mahkum oynadığını görmedim.Aragones döneminde bile yaptığı paslar,hucum orginisazyonları daha iyiydi.

Birde şu var..Antalya ve (PARASI OLMAYAN) Denilen Beşiktaşla aynı puandayız.27 puan.Bu kadroyla şu anda 35 puanda olmamız lazımdı (KADROMUZ GALATASARAYDA DAHA İYİ) Buna itirazım yok.

Avrupa'da başarı lige yansımıyor nedense ? Bunu anlamış değilim.

Galatasaray bu kadroyla ilk yarıyı 35 puanla kapamazı lazım.ŞL MAÇLARI Olduğu için.Eğer olmasaydı galatasaray şu anda 42-43 puanda olur 15 puanlık bir fark acardı rakipleriyle.
    Last edited by petrol_fb12 : 17.Aralık.2012 at 03:25

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by barahir View Post

"He canım hee..."

Meireles' in yaptığı, derbide 10 kişi bırakıp yaktığı takımın taraftarına yalakalıktan başka birşey değildir. Çok yapay geldi bana.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Meireles' in yaptığı, derbide 10 kişi bırakıp yaktığı takımın taraftarına yalakalıktan başka birşey değildir. Çok yapay geldi bana.
    Dia Fenerbahce-Galatasaray maçında Kırmızı Kart gördü diye.Sildiler Fenerbahce'den.İkiside hakeme isyan ettikleri için kırmızı kart gördüler.Miereles kapının önüne koyarlarmı.Dia gibi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Dia Fenerbahce-Galatasaray maçında Kırmızı Kart gördü diye.Sildiler Fenerbahce'den.İkiside hakeme isyan ettikleri için kırmızı kart gördüler.Miereles kapının önüne koyarlarmı.Dia gibi ?
    Koysun koymasın farketmez. Vicdan meselesi bence bu. Meireles faulü yaptıktan sonra farketti bence sarı kartı olduğunu. Ama iş işten geçmişti. Sonrasında da taraftarın kızmasını engellemek için böyle bir yola başvurdu ki gördüğüm kadarıyla başarılı da olmuş.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Dia yaptığı itirazdan dolayı kırmızı görürken meireless yaptığı müdahaleden dolayı gördü.
    Last edited by meddah : 17.Aralık.2012 at 05:06 Reason: Kural 10

Mesaj Yetkileri