Beşiktaşlıyım ama Aykut Kocaman'ın oyuncu seçimlerini bu sezon hayretler içerisinde izliyorum. Bana göre Krasic dışında transferde çok başarılı bir teknik adam ve belli bir oyun felsefesi var. Krasic transferini gereksiz gördüğümden dolayı yazdım ve maliyeti az buçuk bir şeyde değildi. Oynattığı futbolu beğenen de var beğenmeyen de. Fenerbahçe'de tek sorunun oyuncu seçimleri olduğunu düşünüyorum buda Aykut Kocaman kaynaklı bir durum. Tamamen arkasındaki beke destek olsun diye Caner ısrarıdır gidiyor. Sırf bu ısrarı yüzünden Stoch'u rotasyon oyuncusu haline dönüştürdü ki taraftarın bu sezon en umutlu ve beklentileri yüksek tuttuğu oyuncu Stoch idi. Elindeki oyuncu grubuyla Baroni'yi Alex'ten boşalan bölgeye atmak Mönchengladbach ve Beşiktaş maçı dışında pek tutmadı. Kuyt'ı sağ açık kullanmak için sezona iyi başlayan Mehmet Topuz kesik yedi. Gerçi Mehmet Topuz'un sakatlığı olmuştu diye hatırlıyorum. Geçen iki sezonda izlediğim Fenerbahçe'de Kuyt'ın Sow'a daha yakın oynaması gerekirdi. Kanatların daha üretken olması gerekirken bu sezon belki de tarihinin en iyi kadrolarından biri varken yeni arayışlara giriyor buda beklentiler bu kadar yüksek iken olacak bir şey değil.

Bir diğer konu ise Meireles. Meireles transfer edilmeden önce taraftarlar ve futbolu pek çok bilen yorumcularımız Meireles'den ne bekliyorlardı acaba. Hagi gibi, Alex gibi, Fernandes gibi takımı tek başına sırtlayıp zor anlarda takım ipten almasını mı. Taraftarlar (geneli değil) ve yorumcular daha saha içinde ne yaptığını çözememiş. Sebebi fazla gol atamaması ve asist yapmaması. Meireles dediğin oyuncu saha içinde her şeyden biraz yapabilen yönlü bir oyuncu. Burada kullanıcı adımdan dolayı adamı kayırıyor gibi olduk ama alakası yok tabi