Fenerbahce zaten harika transferler yapmış daha ne takviyesi. Baldemir'e katılıyorum. Aykut hoca yanlış oynatıyor biraz. Kuyt ile Sow çift forvet yan yana ya da arka arkaya oynasa. Orta ikili baroni meireles olsa kanatlarda da stoch ve krasic oynasa, ve kötü oynasalar dahi bu kadroda bir kaç maç ısrar etse bence cok iyi bir fenerbahce izleriz. Ha hadi izleyemediğimizi varsayalım. Bu saydıgım oyuncuların bulundugu takımın hangi bölgeye takviye ihtiyacı var onu hiç anlamadım. Bunların yedegi bile var Mehmet topuz,caner, mehmet topal sag bek Tr'nin en iyi sag beki, sol bek alınabilecek en iyi turk sol bek, Stoperde serdar (daha dune kadar en gelecek vadeden turk stoperlerden biriydi) egemen,bekir gibi ligin tecrubeli isimleri e bu da yetmezmiş gibi bir de Yobo.
Bir tek ben yıllardır kalede problem goruyorum fenerbahce'de o da Serkan tercihi ile bence önlem alınabilecek bir durum.
Ayrıyetten bu şablona dönülürse ve madem semih'i gözden cıkardıysanız bir tane alternatif turk santrafor alınabilir o kadar.