Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 156 arası toplam 156 sonuç

Konu: Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilumum Spor Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fair Play ödül törenlerinde; pas atarken takım ayrımı yapmayan Selçuk Şahin'e, gol atarken takım ayrımı yapmayan Egemen Korkmaz'a ve düşürmek için takım ayrımı yapmayan Yılmaz Vural'a ödül yağdı...

Diğer maçın 2-2 bittiğine inanmayan Fenerbahçe taraftarlarını ikna çabaları devam ediyor...

Bi tane de ben sıkayım

Beşiktaş Baba'yı aldı!

Hücum hattında önce Bobo, sonra Bebe'de aradığını bulamayan Beşiktaş'ın yeni hedefi Sevilla'nın genç golcüsü Baba Diawara.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Dur bitane de ben sıkayım

Di Matteo: Abramovich eğer kariyerli bir menajer arıyorsa,benim şampiyonlar ligi kupam var.

bir tane de benden gelsin:

Fikret Orman önümüzdeki sene Fernando Muslera'yı da Galatasaray'la ortak kullanmak istediklerini belirtti. Gazeticelere verdiği demeçte Orman Muslera'nın Galatasaray'ın tapulu malı olmadığını ve yaa zaten alt tarafı kalede duruyo yorulmuyo cumartesi bizde pazar onlarda oynasa ne güzel olur dediği belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın ağırdan almasına sinirlenen Fotomaç, Assaidi'yi borsaya bildirdi...

"Galatasaray'da transfer bitmez" sloganıyla sezon ortasında ortasahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray klübüne federasyondan izin çıkmayınca klüp yöneticileri soluğu boğaz köprüsünde aldı

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri