1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aziz Yıldırım ve ekibinin açıklamalarını okumda, kimse kusura bakmasın. Bu kadar çocukca ve basitçe yorumlar olmuyor, yakışmıyor. ''Üstünlük sağlamaları için 6-0 yenmeleri gerek.'' falan gerçekten komedi, Albayrak üstünden bi örnek verdiler ki o dahada komik.

Erzurum'daki maç için birşeyler biliyorlarmış yine, tabiki daha sonra açıklayacaklarmış.

''Geçen sene G.Saray statü gereği şampiyon oldu'' diyede birşeyler demişler, spor sitesinde okudum ve okudugum gibi kahkaha atarak sandalyeden düşmem bir oldu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aziz Yıldırım ve ekibinin açıklamalarını okumda, kimse kusura bakmasın. Bu kadar çocukca ve basitçe yorumlar olmuyor, yakışmıyor. ''Üstünlük sağlamaları için 6-0 yenmeleri gerek.'' falan gerçekten komedi, Albayrak üstünden bi örnek verdiler ki o dahada komik.

Erzurum'daki maç için birşeyler biliyorlarmış yine, tabiki daha sonra açıklayacaklarmış.

''Geçen sene G.Saray statü gereği şampiyon oldu'' diyede birşeyler demişler, spor sitesinde okudum ve okudugum gibi kahkaha atarak sandalyeden düşmem bir oldu.
    Böyle demedi diye biliyorum, ''Psikolojik baskıyı atmaları için'' dedi diye duydum.İkisi arasında fark var çünkü.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Her zaman ki Aziz Yıldırım.

Galatasaray'a mı yenildin, Avrupa'dan mı elendin, şampiyonluğu mu kaçırdın; hemen çık TV karşısına açıklamalar yap. Yemedi mi yıldız transferi yap. O da mı yemedi istifa etmeye teşebbüs et

Mesaj Yetkileri