Oyunda bir ayar çektim ve hiç hata almadım beyler.
Arayüz işlemini Yazılım yaptım sonra otomatik kayıtıda Haftada 1 yaptım alsam bile en fazla 2 maçım gidiyor![]()
Bir daha hiç almadım ben sonra.![]()
Ben orjinal almayı düşünüyorum fakat crash dump hatası gelirmi? Birde ben ilk defa orjinal alıcam nasıl yüklenir bu steamdan falanmı yüklenicek çok karışık bi anlatırsanız sevinirim.![]()
Netten satın alırsan steamdan yüklersin dvd alırsan dvd den yükler steamdan güncelleme yaparsın. Her 2 durumdada steam ve internet bağlantısı lazım. Valla bende yamalar vs var(forma, logo, yüz vb) ama daha çok şükür hiç crash dump almadım.
Biraz fazla oldu ama bu steamdan güncellemeleri nasıl yapıcam bide güncelleme çıkınca nerden haberim olucak? :S
Ben son güncellemeden sonra hiç almadım crash dump hatası
Hiç facepack, skins, logo yok. oyunum orijinal fakat şu an aldım. ne zaman fm serilerinde crash dump denen lanet ortadan kalkar işte o zaman kıyamet gelir.
bende almıstım bu hatayı bu yolla düzellttim
C:/Kullanıcılar/Kullanıcı Adı/AppData(gizli klasör)/Roamin/Sports Interactive uzantısında bulunan "Football Manager 2013" adlı klasörü silip daha sonra steam üzerinden oyun içerik dosyalarını doğrulayın
güncellemeyi nerden yapacaz
Orijinal alalım dedik..Hiç Crash Dumps hatası almayan ben son güncellemeyle beraber istatistik ekranna girdimmi hata alıyorum oyundan atıyor..Çözümü de yok bol bol küfür edip bir almayacağıma yemin ediyorum ben de..
ARTIK ÇÖZÜM İSTİYORUZ !
ben oyunun başında sürekli alıyordum daha oyunu kurarken bile hata aldığım oldu neyse ki şimdi kalmadı sorun nasıl bir hatadır anlamadım kendi kendine gitti![]()
En iyisi grafik yamalarını silmek galiba ya. .s
hala kesin bir çözüm yok mu ?
Grafik paketlerini kaldırdım ama Orjinal'de bile hata alıyoruz arkadaş !
ben de cok sik almaya basladim bu hatayi, cok sinir bozucu. bu hep boyle devam mi edecek? kayit da etmemistim, epey bir geriye atti. yukardaki bahsedilen cozumu biraz detaylandirsak iyi olur sanirim, ya da bunun gercekten bir cozumu var mi![]()
Ben oyun çıktığından beri takip ediyorum crash dumps hatası ile ilgili yazılanları sonunda playstore'daki kampanya ile gözümü kararttım ve aldım yükledim hiç bir sorun olmadan oynuyorum umarım da olmaz bazen space'e basmaktan korktuğum bile oluyor hala ama şuan bir sorun yok neyseki...
ilk başta orjinal almadım ve denedim 1-2 hafta nedir ne değildir diye, maya takvimindeki 21 Aralık gibi orjinal olmayan oyunda da 27 Temmuz'dan sonra takvim ilerlemiyor hata veriyordu onu geçmek için bir arkadaş Hong Kong liginin başlangıç tarihini baz alarak oyuna başlamıştı ama o da hata almış bilmiyorum orjinal olmayla ilgisi var mı gerçekten ama ben şuanda memnunum başka arkadaşlar benim orjinal ama hata alıyorum dediğinde çok gözüm korkmuştu hatta şimdi bile verdiğim para için kumar oynamış gibi hissediyorum umarım kazanırım![]()
Oyunu Playstore'dan almıştım şom ağızlılık yapmayayım ama aldım alalı daha bir defa bile hata vermedi![]()
Merhaba Arklar ;
Yıllardır Bu Oyunu Oynuyorum Işin özü Hep Oyunu Satın Almamak Için Farklı Yollarla Oyunu Oynama çabası Içine Girdik. Fm 2013 ü Sabırsızlıkla Bekliyordum.nete Düştüğünde Inidirip Kurdum Ve Bu Crash Dumps Hatasını Vermeye Başladı.uzun Zamandan Beri Araştırmadığım Türk Ve Yabancı Forumlar Denemediğim Yöntemler Farklı Farklı Işletim Sistemleri Kaliteli Grafik Kartlarına Varıncaya Kadar. önce Almak Istediğim Oyunu Ama Bir çok Kişi Paraylada Orjinal Alsan Yine Hata Veriyor Diyince Vazgeçtim.sonraki Denemelerim Sonucunda Yeter Diyip Oyunu Satın Alıp Steam üzerinden ürün Etkinleştirme Kodumu Yazıp Indirdim .ve Oynama Başladım Sene 2016 Dayım En Ufak Bir Hata Vermedi .buna Forumda Yazan Diğer Hatalarında Hiçbiri çıkmadı.satın Alın Arkadaşlar Rahatlıkla Oynayın.kendini Bilmez Birkaçinin Lafına Bakıp Almamazlık Yapmayın Uğraşmaya Değmez.artık Kafam Rahat Keyfime Bakıyorum.herkese Iyi Günler.
ben playstoredan satin aldim oyunu, gunde bir kere minimum hata aliyorum. cozumle ilgili fikri olan varsa yazsin. milleti yargilamayi birakin. orjinal almis bir kisi olarak bu sorunumu digerleri gibi paylasiyorum, sadece orjinal alinarak hallolan birsey degil bu. milleti yanlis yonlendirmeyin, bilip bilmeden yazmayin lutfen. isin komik tarafi bu zamana kadar hic hata almamisken orjinal aldigim ilk oyunda bunla karsilasmam. saka gibi![]()
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 07.Ocak.2013 at 00:06