1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bazı itirazlar duruşmalı yapılmıyor mu ? Yani ceza geldikten sonra illa ki tahkime gidilecek. Ayrıca hakem niye iftira atsın, basının yazdığı şeyler doğru olmayabilir rapor hakkında spekülasyon yapıyor olabilirler. Meireles zaten konuştu, Esat'ın masa başı haberlerine gerek yok. Bu haberlere bakarak az ceza beklentisine girerseniz aksi durumda hayal kırıklığı olması normal tabii.

Caner olayında TFF berbat bir tutum sergiledi. Orada Veysel'in de hatası var yalnız, sözünün arkasında durmuş olsa bence Caner ceza almazdı.
    duruşmalı yapılıyor mu bilmiyorum ama en net örneğinde Caner var ortada hakemin raporundan dolayı. Meireles rapordaki suçlamaları reddediyorum, gereken hukuki yollara başvuracağım diyor. yani rapor bir bakıma kesin bence. Şimdi şöyle düşünüyorum; Caner olayında raporda yazıyor diye ceza vermeden geçemeyen TFF , aksini Meireles için yapar mı hiç sanmıyorum. hatta imkansız. Meireles'in durumu Caner'e göre daha ağır bence. Tahkimde inse inse 1 maç iner , ötesi olmaz.

ve benim beklentim yok zaten 5 maçtan az ceza alması benim için sürpriz olacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    duruşmalı yapılıyor mu bilmiyorum ama en net örneğinde Caner var ortada hakemin raporundan dolayı. Meireles rapordaki suçlamaları reddediyorum, gereken hukuki yollara başvuracağım diyor. yani rapor bir bakıma kesin bence. Şimdi şöyle düşünüyorum; Caner olayında raporda yazıyor diye ceza vermeden geçemeyen TFF , aksini Meireles için yapar mı hiç sanmıyorum. hatta imkansız. Meireles'in durumu Caner'e göre daha ağır bence. Tahkimde inse inse 1 maç iner , ötesi olmaz.

ve benim beklentim yok zaten 5 maçtan az ceza alması benim için sürpriz olacak.
    Bence dün Aziz Yıldırım'ın konuşmasının devamı Meireles'in konuşması. Bir takım iddialar var falan demiş dün Aziz Yılırım, kesin olduğunu sanmıyorum raporun ben hala. Hukuki yol kısmı da baskıyı arttırmak için, gerçekten başvurur tabii ki ama ortada görüntüler var Caner olayı gibi değil ki bu. O gün maçı izlerken kimse anlamamıştı, bunda ise Türk insanına göre net olan şeyler var. Kimse zaten çıkıp da evet yaptım o manada şeyler demesini beklemiyordu herhalde ? Bence de 4-5 maç ceza alacak ve bu normal olacak, basındaki gibi 8-10 falan imkanı yok.

Mesaj Yetkileri