Quote Originally Posted by heartbreaker007 View Post
Zor olabilir ama extreme bir şey değil. hadi onu geçelim +2 Türki devleti statüsünü oyuna adapte edemioyrsun 5 e yuvarlama bari. Kimsenin çıkıp ta +2 Türki devletleri almamış diye serzenişte bulunacağını sanmam çünkü ztn o devletlerde oynayan çok üst düzey topçu yok hatta db de ayarlamaya gitmezsen topçu bile zor çıkıyor nadir regen yetişiyor. Ayrıca 5 yabancı kuralını yapay zekada, rakip takımlarda kullanmıyor. Göztepe ile ilk sezonumda lige çıkmıştım yani 1 sezon oynayabildim 1. ligde ama ne sezon öncesi transferde nede ara transferde rakip takımlar kontejanı 5 lediğini görmedim hatta tek tek paf takımlarına kadar baktım AMA 3 yabancıda kalmışlar. Hatta ben yediremedim çıkışımı buna bağladım çünkü bende 5 yabancı oynattım ama dedim ya içime sinmedi.

Ama kalkıpta İrlanda ligi il ilgili format düzenlemesi yapıyorsa, PTT için de yapmalıydı.
aslında bunu ayarlamak zor değil. editörden siz de yapabilirsiniz. orada yabancı sayılmayacak ülke seçeneği var oraya türki devletleri dahil edin yabancı sayılmıyor.