Fikstür verirmisin bir. Lig ve Avrupa maçları ne şekilde gelmiş sana.
Fenerbahçe biraz şansa olmuşavrupa ligi tekrar maçı kötü olmuş hocam ,
Fenerbahçe şansda olsa galibiyet galibiyetdir.![]()
Bursa maçından sonra rahatlıyor fikstürün bence. İlk Schalke maçıyla bir seriye girersen çok rahat ligi ve avrupada fırtına gibi esersin. Oyuncular da bir kez çoşmaya başlayınca arkası gelir rahat ol. Sen şimdiden ligin ikinci yarısını ve first knouckout düşün avrupa ligi için. Çok feci fikstür oluyor. Örnek vereyim istersen altta benim fikstür var. İnanılmaz bir seri yakaladı oyuncularım. Dortmunda elenirim dedim 90+3 de attığım gol ile tur geçtim. Ligde gol yediğim her maç geriden gelip çevirdiler galibiyet yada beraberliğe. Roma ile deplasmanda oynadığım maçta 3-2 öndeyken penaltımı vermedi hakem. Allahtan elendik diyorum şimdide ama. Ligde GS'ın 1 puan önünde liderim şampiyonluk istiyorum.
![]()
6. Hafta
Sanırım biraz abarttık![]()
Kanat oyuncularım çok etkiliydi bugün. İlk golü Olsen tek başına sağ kanattan girip yerden bir vuruşla attı. Diğer gollerde kanat oyuncuların top taşımasıyla kolay goller oldu. Son ve kendi kalelerine attıkları gol çok komikti kaleciye geri pas vermek istedi kaleci farklı yöne hareketlendi top süzülerek kaleye girdi
![]()
Eskişehir maçı şahane !
Gitseydin ne güzel olurdu.![]()
Hocam gideydin fenereavrupa ligi ve eses maçı harika olmuş
Olsun hocam güzel oynayarak kaybetmekde iyidir futbolda .
Beşiktaş maçınını yenseydin süper olcakmış hocam ama gidişat şahane![]()
Hocam insan eskişehire biraz acır yani o kadar da gol atılmazdiğer maçlarında güzel Karssporla avrupada kupa kaldırmadan bırakma
Karsspor'a bak arkadaş nerelere gelmiş.
Beşiktaşı da yenseydik iyi olabilirdi.![]()
Eskişehir galibiyetine bak deplasmanda hemde oyşşş süper ..!!)) Yeni stad gelecek sezon mu olacak ve kaç kişilik ?
![]()
Bırakırsan Kötü olur bak hocam![]()
![]()
![]()
![]()