Quaresma Yönetimi Bombaladı

İşte Quaresma'nın Açıklamaları :

Ben Beşiktaştan ayrılmak istemezdim. Fakat bugünün şartları bunu gerektirdi. Sezon başından bu yana hocamız ve yönetim benim takımda olmamı istemedi. Benim takımda ayrı çalıştığım dönemde yeterli şartlarda sağlanmadı. Bazen idmanlardan sonra spor salonuna gidip ayrıca çalışmak zorunda kaldım. Bu şekilde olmasını hiç istemezdim. Bugün kontratımı karşılıklı olarak fesh ettim.

Beşiktaş’tan ayrıldığım için üzgün değilim fakat yönetim bana doğru davranmadı. Oluşturulan sorunu çok iyi şekilde çözebilirdik. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün bu şekilde yönetilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Benim gözümde gerçekten bu iş çok kolay bir şekilde çözülebilirdi. Ama karmaşıklaştırıldı. Ben taraftara çok teşekkür ediyorum. Hep yanımda oldular. Ancak son dönemde çok mutsuzdum ve ayrılık vaktinin geldiğini düşündüm. Burada geçirdiğim 2 seneden çok mutlu oldum.

Beşiktaş taraftarının benim için çok ciddi bir önemi var. Çok güzel anlar yaşadım İnönü’de... Dünyanın hangi futbolcusu olursa olsun orada oynamaktan çok zevk alacaktır. Oynayamadığım dönemde dahil stada giderek o havayı solumaya çalıştım. Yönetim menejerimi aradı ve stada gelmememi istediler. Bu yüzden maçları daha sonra evden takip etmek zorunda kaldım. Beni çok kırdılar. Ayrılmamın iki sebebi var; yönetim ve teknik heyettir.

Beşiktaş’ta haketmediğim şekilde kadro dışı bırakıldım. İlk düşüncem Portekiz’e gitmek. Fenerbahçe ve Galatasaray konularına gelince son 6 aydır futbol oynamıyorum ve bu takımlar sadece spekülasyondur. Doğru değildir. Ben bile şu an nerede oynayacağımı bilmiyorum. Portekiz’de menejerimle oturup teklifleri değerlendireceğim.

Manuel Fernandes ile hiçbir problemim olmadı ve hala da arkadaşım. Onu çok beğenerek izliyorum. Manuel çok yetenekli ve önünde daha çok yol var. Diğer konulara geçersek, 6 ay içerisinde futbol oynamadım. Bu dönem beni çok üzdü ve yıprattı. Takımdan ayrı çalışıyordum fakat yeterli şartlar altında çalışmadım. 1 hafta boyunca topa dokunmadığım oldu. Topun verilmediği bile oldu... Benim takımdan ayrı kalışım, yönetimin kendine göre haklı olduğu şeyleri uygulamaya çalışmasıydı. Bunun haricinde disiplinle ilgili çok yorum ve haber çıktı. Ben bugüne kadar hiçbir şekilde disiplinsizlik yapmadım. Beşiktaşın bugünki performansı ile ilgili yorum yapmayı şu an doğru bulmuyorum.

Pazarlık döneminde Beşiktaşlı yöneticilerin bana karşı dürüst davranmadığını düşünüyorum. Kulüple görüşmek isteyen bendim. Benden indirim talep ettiler 3milyon euroya ücretimi düşürmek istedim. Fakat bundan sonra sözleşme feshi için ne kadar istersiniz diye sordular. Sana 1,5 milyon euro versek sözleşme fesh edermisin diye sordular. Ben buna çok kırıldım. Çok fazla haber çıktı fakat ben elimden geldiğince takıma destek olmaya çalıştım. Elimden geleni yaptım fakat yönetim bana aynı şekilde karşılık vermedi. Günah keçisi ilan edildim. Taraftarlara kızgın değilim fakat yönetime çok kızgınım.

Son olarak taraftara çok teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel 2 sene geçirdim. Benim Beşiktaş’tan ayrılmam parayla ilgili bir durum değil. Yönetim ve teknik heyet tarafından aynı şekilde karşılık görmedim. Beni istemediler. Ben burada oynamak ve devam etmek isterdim. Onların oluşturduğu şartlar nedeniyle olay buraya geldi. Taraftara çok teşekkür ederim. Onları unutmayacağım.

Kaynak: http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307958SXQ