@balde_mir_07 Yaptım bir nazire Liverpool'u yendik bakalım ne olacak )
@kareem1987 10 Numara pozisyonunda 10 Numara Forması ile oynatıyorum zaten İnşallah Avrupa'da başarılı oluruz.
@benzema35 Eleyebilirdik ama olmadı malesef,Kemal Tokak,Serdar Aziz ikisinden biri ve mutlaka'da Sercanı almayı düşünüyorum.
@romelon Sokamadık vallaha )
@bhll keşke girmeseymişsin hocam teşekkürler
@Lesandro Parleo İnşallah hedefimiz Final ! teşekkürler.
@sakary Ali Yapacak birşey yok deplasmanda yendik evimizde turu verdik. teşekkürler.

Fenerbahçe 0-1 Galatasaray

Maç Sonu Açıklama !

Yenmemiz çok zordu Moskova gibi bir maç ve 120 dakika sürmesinden sonra anladım ki derbiyi kesin kaybedicez olsun yinede kötü oynamadık sağlık olsun diyoruz.

Gaziantepspor 0-2 Fenerbahçe

Maç Sonu Açıklama !

Güzel oyun ve gelen 3 gol bize 3 puanı getirdi.Derbiden sonra puan kaybetseydik işler sıkıntıya girebilirdi ama kaybetmedik ve 3 puanı aldık

Eskişehirspor 0-2 Fenerbahçe

Maç Sonu Açıklama !

Güzel başladık ama ilk yarı golsüz sona erince tereddütlendim ama ikinci yarıya hızlı başladık ve 3 puanı 2 gol ile aldık.

Fenerbahçe 5-3 Elazığspor

Maç Sonu Açıklama !

1-0 Öne geçtik ama ilk yarıyı 2-3 geride kapattık ikinci yarıda ki konuşmalarım ile karşılaşmayı 5-3 kopardık gerçekten çok güzel oynadık.

6.Hafta Puan Durumu

6.Hafta İstatistikleri

Fenerbahçe 2-0 Steaua Bükreş

Maç Sonu Açıklama !

Evimizdeki maça mutlak 3 puan parolası ile çıktı ve 3 puan ayrılarak gruba güzel bir başlangıç yaptık.

Liverpool 2-3 Fenerbahçe

Maç Sonu Açıklama !

Maçta Hasan Ali'yi öldüresim geldi 5.7 ortalama ile oynanır mı böyle bir maçta ya 2 golde onun hatası yüzünden di ama sonra telafisi geldi ve İngiltere'den aldığımız 3 puan ile gruptaki liderliğimizi sürdürdük.

2. Maçlar Sonu Puan Durumu