Glasgow Rangers iyi bir örnek, geçtigimiz sezon maddi sebeblerden Iskoçya 3. ligine düsürüldüler. Yeniden 1. lige çikip Celtic'e meydan okuyabilirsiniz.

Onun haricinde Rusya'dan Rubin Kazan'i tavsiye ederim, güçlü kadrosuna ragmen Zenit, Anzhi, CSKA, Spartak gibi takimlarla basetmesi zor. Maddi durumda pek iç açici degil, Avrupa olmadan çok zarar ediyor, ugrastiriyor adami.
Italya'dan Napoli ile Juventus'a meydan okuyabilirsin, ama bu digerlerinden daha kolay olacaktir, bir kaleci ve defans takviyesi ile rahatlikla sampiyonluk gelebilir. Ama aklinda bulunsun.
Sampdoria ise 2012'deki kariyerlerimde Italya'da devlesiyordu, bu oyundada devlesebilir, o yüzden onlarla büyük kulüplere meydan okuyabilirsin

Türkiye'den ise Altay'i tavsiye ederim, oyun baslangicinda nasildir bilmiyorum ama ileriki yillarda inanilmaz bir alt yapisi oluyor, ben oyunumda 2018 yilinda Altay'in basina geçtim alt yapisi harikaydi, çok güzel gençler çikiyordu.

Arkadaslarin dedigi gibi Iskandinav(Isveç) alt liglerinden bir takimda alabilirsin, veya Irlanda'dan Drogheda.

Hollanda'nin köklül kulüplerinden Feyenoord ile ligin tartismasiz en iyisi olan PSV, ve diger güçlü takimlar Ajax, Twente, AZ Alkmaar, ve Gürcü baskani sayesinde yeni yeni kendini gösteren Vitesse'yle mücadele edebilirsin.

Neyse aklima gelenler simdilik bunlar