Sayfa 287 / 447 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
8,581 ile 8,610 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Gerçekten de Türkiye'de futbolun, futbol sevgisinin bittiği gündür 3 temmuz. Bu daha iyi anlaşıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı görüntünün çok net açıdan çekimi var yahu yapmayın etmeyin. Arkadan veya yandan tükürdü gibi gözüküyor eyvallah da, önden yok bir şey. Görüntü aynı, Sow geliyor çekiyor işte daha ne ? Arkadaş 3 günlük dünya yazık günah insanları sinir ediyorsunuz ben de fanatiğim de bu fazla ya, aynısı başımıza gelecek o zaman siz de sinir krizleri geçireceksiniz herhalde o zaman anlayacaksınız. İnşallah adalet yerini bulur en kısa sürede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynı görüntünün çok net açıdan çekimi var yahu yapmayın etmeyin. Arkadan veya yandan tükürdü gibi gözüküyor eyvallah da, önden yok bir şey. Görüntü aynı, Sow geliyor çekiyor işte daha ne ? Arkadaş 3 günlük dünya yazık günah insanları sinir ediyorsunuz ben de fanatiğim de bu fazla ya, aynısı başımıza gelecek o zaman siz de sinir krizleri geçireceksiniz herhalde o zaman anlayacaksınız. İnşallah adalet yerini bulur en kısa sürede.
    Burada sabahtan beri tükürmedi diye yazıyoruz ama içimizdeki siniri dışa vurmak için aslında. Yoksa anlamı yok tükürdü demişler dememişler. Bunu tespit etmesi gerekenler belli ama onlar olmayan tükürük için 8 maç ceza verdi. Sıkıntı burada gerisi boş.

Yahu tamam tükürmemis olabilir de bu adam önce

1- Hakemi eliyle koluyla itiyor

2- Uzun süre homosun isareti yapiyor bunu hakemin gözüne soka soka yapiyor.

3- Hakemin yüzüne karsi son of a bitch diyor.

Bu adama keske bu 3ünden ceza verselerdi de alsaydi bi 15 mac

Hakeme lan diyen Caner 2-3 mac aldi, fuck off diyen Baros 3 mac ceza aldi. Bu adam gitti anasina sövüyor hakemin. Bunlar hic konusulmuyor. GS'ye ceza verilence ibretlik ceza bilmem ne Fener'e ceza verilince bu kadar da olmaz he gülüm he canim.

Yazık yahu fanatizm insanlığın önüne geçiyor sevdiği rengin lacivert yerine kırmızı olması bu kadar küçültememeli insanı, bu denli yok etmemeli vicdanı. Diğer arkadaşların da sabrına hayran kaldım halen insanca anlatmaya çalışıyorlar dertlerini.

Yormayın kendinizi boşa, üstünde sarı lacivert forma varsa, SUÇLUSUN kardeşim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Ya ne açısı, takmışsınız 3.26'dan sonrasına.

Kafa hareketi nedir onu bana söyleyin tamam haklısınız diyeyim.
    Bağırarak bir şey söylüyor ve kafası oynuyor , her o kafa hareketini yapan tükürüyor mu ? Tutturmuşsunuz arkadan ne yaptığı belli olmayan bir açıdan kafa hareketine. Önden görüntü var diyorum ağzından salya , sıvı , tükürük hiç bişi çıkmıyor diyorum görüntü var diyorum hala kafa hareketi diyorsun.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuncu çıkar, Caner etmedi, ben söyledim o lafı der, hakem ek rapor yazma zahmetinde bulunmaz ama burada raporunu değiştirebilir. Neden? Çünkü verilecek ceza 4-5 maç olacakken tükürük eklenerek bu 12 maça çıkarılıyor.

Ceza neden çok, çünkü tükürdü diye, e ceza çok diye niye itiraz ediyoruz, tükürmediği görüldüğü için. O zaman tükürmediği için bu kadar ceza almasına tepkimiz.

Küfür etmeyen adam 2 maçsa tükürmeyen adam 12 maç, yarın maçta bir oyuncumuz da hakemi dövmedi diye 20 maç ceza alırsa şaşırmam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Hakeme lan diyen Caner 2-3 mac aldi, fuck off diyen Baros 3 mac ceza aldi. Bu adam gitti anasina sövüyor hakemin. Bunlar hic konusulmuyor. GS'ye ceza verilence ibretlik ceza bilmem ne Fener'e ceza verilince bu kadar da olmaz he gülüm he canim.
    Hakemi nerde itiyor ? El işareti yapıyor tamam ona ceza verilsin o yüzden 4-5 maç diyoruz. Hakemin yüzüne karşı ettiği(!) küfürü de bir tek senden duydum videosu var mı öyle birşey dediğine dair paylaşırsan sevinirim ben görmedim şuana kadarda.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3 Temmuz ve sonrasi hakkinda kitap yazilsa milyonlar satar

Demiroren adaleti boyle bisey olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Talimat ne diyor bilmiyorum yani sınır kaç maç ama, cezanın sebebi hakeme yönelik el hareketleri ve hakaretleri olsaydı ve -atıyorum- 10 maç ceza gelseydi elbette yine Engin ile kıyaslar görecektik ama bu kadar serzeniş olmazdı. Göreceli olabilir, sana fazla gelir, bana az gelir, ötekine göre normaldir. Şimdi olmayan bir sebeple ceza veriliyor, hepsinin önüne geçiyor bu durum. PFDK bence kendini yaktı bugün, aynı şekilde hakem de. İki tarafa da güvenim sıfır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

11 maç çok olmuş 5-6 maç idealdi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Öncelikle Meireles tükürdüğü hala kanıtlanamadı.

Yaptığı hareket onun yetiştiği kültürde belki bizde ki gibi bir anlamı yok. Zaten bu amaçla yapmadığını söylüyor. Gay ve gay olmanın doğal bir olay olduğu İngiltere'den geliyor ki orada bu evlilikler bile normal.

Bu kulüp küfür etmeyen oyuncusu için yenen cezaya ses getirmemişken bunada getirmez. Mahkeme kararından dolayı mı çok korkuyorlar anlamıyorum.

11 maç ve bir maçda sarı karttan gelen 12 maç çok fazla.

Meireles umarım mahkemeye vereceğim demişti ve verir. Kendini haklı çıkarır. Başka hiçbir şekilde çözülmez.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ya zaten ülkemizde ligde verilen ceza kupada geçerli oluyor ama kupada olan ligde geçerli olmaması gibi saçma bir kural var adam 5 maçını zaten türkiye kupalarında geçirecek

Meirelesin cezasıo tükürme 6-9 maç herhalde sözlü taciz el hareketi filan bildiğim kadarıyla 4-7 maç gibi cezası olmalı yani ikisini toplayınca o kadar bir ceza vermişler burda birisi haklı demeyeceğim ama suçu kendinde araması gereken meirelestir tabi o sırada kalbi 180-190la attığından pişman olacağı hareketler yaptı

Son olarak enginin cezasıyla karşılaştıranlara sözüm enginin cezası azdı 15 maç filan olması gerekiyordu karşılaştırınca tabi meirelesin cezası ağır gözüküyor ama kurallara göre yerinde bir karar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu federasyonun ucu herkese dokunmaya basladi, simdi gorim Aziz Yildirim Fenerbahcenin menfaatlarini nasil koruyor ?

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hakemi nerde itiyor ? El işareti yapıyor tamam ona ceza verilsin o yüzden 4-5 maç diyoruz. Hakemin yüzüne karşı ettiği(!) küfürü de bir tek senden duydum videosu var mı öyle birşey dediğine dair paylaşırsan sevinirim ben görmedim şuana kadarda.
    Eger agiz okuyabiliyorsan ve biraz da ingilizcen varsa su video 3.25'den itibaren izle ne diyor hakemin yüzüne bak bakalim

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Burada sabahtan beri tükürmedi diye yazıyoruz ama içimizdeki siniri dışa vurmak için aslında. Yoksa anlamı yok tükürdü demişler dememişler. Bunu tespit etmesi gerekenler belli ama onlar olmayan tükürük için 8 maç ceza verdi. Sıkıntı burada gerisi boş.
    Görüntüden değil hakem kendine tükürdüğünü söylüyor raporda. Orada tükürüldüğü iddia edilen kişi hakem bırakında o karar versin bir zahmet.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Eger agiz okuyabiliyorsan ve biraz da ingilizcen varsa su video 3.25'den itibaren izle ne diyor hakemin yüzüne bak bakalim

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim
    Çelişki var şuan eğer senin dediğin gibi küfür ediyorsa tükürmüyor , tükürüyorsa küfür etmiyor. Çünkü o kafa hareketinin sırasında ağzından kelimeler çıkıyor ve tükürmediği açık ama küfür mü ediyor net anlaşılmıyor.

Nesil
    2006

Maçta ikinci sarı kart görüp oyundan atılmasının ana sebebi hakeme tükürmesi gösterilmiş. Zaten bende film koptu tartışmaya devam edin....

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Maçta ikinci sarı kart görüp oyundan atılmasının ana sebebi hakeme tükürmesi gösterilmiş. Zaten bende film koptu tartışmaya devam edin....
    ciddi mi bu ? Atılma sebebi o mu ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Çelişki var şuan eğer senin dediğin gibi küfür ediyorsa tükürmüyor , tükürüyorsa küfür etmiyor. Çünkü o kafa hareketinin sırasında ağzından kelimeler çıkıyor ve tükürmediği açık ama küfür mü ediyor net anlaşılmıyor.
    Tükürmüyor ama ana baci küfür var. Zaten tff'de denilene göre okumadim ama internette yazmislar bilerek tükürerek konusmak yaziyormus. Nese zaten 7 ye 8'e iner ceza hakketigi cezayi almis olur kasmayin bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına
    Buradan o anlamı nasıl çıkardın ? Ben dediğin gibi anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ceza doğru.Yaptığı hareket ingiltere'de farklı yorumlanabillir.Ama burası türkiye o hareketi sokakta birine yapsan sana dalar.Ceza doğru halen neyin itirazını yapıyoruz anlamıyorum.

Hakeme küfür etmişte olabilir.İngiltere'de maç başına 3-4 F*ck diyorlar ama burası TÜRKİYE maalesef ligde sanırım 23 haftaya kadar yok büyük kayıp.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

12 maç.. Birde bunun form tutması var Fenerbahçe için çok büyük bir kayıp oldu..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yS5EzsmzS8Q

Tüm arkadaşlar şunu bir izlesin.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Öncelikle Meireles tükürdüğü hala kanıtlanamadı.

Yaptığı hareket onun yetiştiği kültürde belki bizde ki gibi bir anlamı yok. Zaten bu amaçla yapmadığını söylüyor. Gay ve gay olmanın doğal bir olay olduğu İngiltere'den geliyor ki orada bu evlilikler bile normal.

Bu kulüp küfür etmeyen oyuncusu için yenen cezaya ses getirmemişken bunada getirmez. Mahkeme kararından dolayı mı çok korkuyorlar anlamıyorum.

11 maç ve bir maçda sarı karttan gelen 12 maç çok fazla.

Meireles umarım mahkemeye vereceğim demişti ve verir. Kendini haklı çıkarır. Başka hiçbir şekilde çözülmez.
    İyi de, kamuoyuna bir şey kanıtlamak zorunda değiller ki. Öyle bir mecburiyet yok yani. Hakem tükürdü diye yazdıysa kanıtlanmıştır (pfdk için), gerisi fasa fiso.

Ayrıca tükürüp tükürmemesi yaptığı diğer tüm hareketleri ve hakeme hal hatır sormasını meşrulaştırır mı? Hadi tükürmedi, hadi küfür etmedi... onu da kabul edelim, yuvarlak işareti 0 anlamına gelsin. Peki o yuvarlağın içine soktuğu parmak ne? O ne anlama geliyor? Buna ciddi ciddi inanmıyorsunuz değil mi?

Cezanın az veya fazla olmasıyla, tükürdüğü veya tükürmediğiyle, hakettiği veya haketmediğiyle ilgili fikir belirtmiyorum. Sana göre azdır bana göre çoktur veya sana göre haketmemiştir bana göre haketmiştir vs... kişiden kişiye değişebilir. Ama yaptığı hareketlerin yorumu kişiden kişiye değişmemeli. O hareketlerin "sence"si "bence"si olmamalı. O hareketleri tasvip etmemek bu kadar zor olmamalı. Bugün tükürüp tükürmediğinden ziyade bugün o hareketleri yapan ve sonrasında hala utanmadan sıkılmadan "yok o hareket şu anlama geliyor" "yok şu hareket bu anlama geliyor" diye yalan söylemesi konuşulmalı...

Beşiktaş zamanında en önemli oyuncusu Nouma'nın gözünün yaşına bakmadı, anında kapının önüne koydu. Galatasaray'da Engin hakemin yakasına yapıştı, 11 maç ceza aldı. Git bak Galatasaray Sohbet Alanı sayfa 262'den (7844.mesajdan) itibaren, taraftarlar Engin'i yerden yere vurdu, haketti, az bile aldı diye yazdı. Meireles ise neredeyse peygamber ilan edilecek az kaldı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tükürmüyor ama ana baci küfür var. Zaten tff'de denilene göre okumadim ama internette yazmislar bilerek tükürerek konusmak yaziyormus. Nese zaten 7 ye 8'e iner ceza hakketigi cezayi almis olur kasmayin bu kadar.
    Ya nerden biliyorsun ana bacı sövdüğünü ? Bu kadar olmaz yaa pes doğrusu. Başınıza gelmeden anlamayacaksınız herhalde. Ama gelince de görürüm ben seni. O zaman da diyebilecek misin ana bacı sövüyor bizim oyuncumuz diye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yS5EzsmzS8Q

Tüm arkadaşlar şunu bir izlesin.
    Videonun sonuna doğru ani bir tepki veriyor orada ağzında tükürük birikip bir anda parlayınca hakemin yüzüne gelmiş olabilir mi o tükürükler ? O yüzden de tükürdü diye yazmış olabilir raporuna.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Ya nerden biliyorsun ana bacı sövdüğünü ? Bu kadar olmaz yaa pes doğrusu. Başınıza gelmeden anlamayacaksınız herhalde. Ama gelince de görürüm ben seni. O zaman da diyebilecek misin ana bacı sövüyor bizim oyuncumuz diye
    Mesele türkürmesi değil.Mesele hakeme yaptığı el işareti hadi yapıyorsun.Tamam eyvallah o sinirle olsun diyelim.

Parmağını neden içine sokuyorsun.Böyle 11 maç verirler oturursun aşağaya karar doğru.Neyini savunuyoruz anlamıyorum.

Bizi 23.haftaya yanlız bıraktı orta saha'da.5 hafta yok onsuz oynadığımız maçlar orta'da orta saha'da top ceveremiyoruz.o beş maçta 2 mağlubiyet alsak bunu hesabını kim vericek ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe şampiyon olmayacak buna izin vermiyoruz desinler bari de hem Aykut Kocaman'ın hem oyuncularımızın hemde biz taraftarların en azından emekleri boşa gitmesin. Yazıktır günahtır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Mesele türkürmesi değil.Mesele hakeme yaptığı el işareti hadi yapıyorsun.Tamam eyvallah o sinirle olsun diyelim.

Parmağını neden içine sokuyorsun.Böyle 11 maç verirler oturursun aşağaya karar doğru.Neyini savunuyoruz anlamıyorum.

Bizi 23.haftaya yanlız bıraktı orta saha'da.5 hafta yok onsuz oynadığımız maçlar orta'da orta saha'da top ceveremiyoruz.o beş maçta 2 mağlubiyet alsak bunu hesabını kim vericek ?
    Mesele tükürmesi.

Tükürmekten dolayı ceza vermeseler, hakaretten dolayı alacağı ceza bu kadar olamaz, 6-7 maçlık bir ceza gelir maksimum.

Sorun burada çıkıyor, tükürdüyse ceza doğru, tükürmediyse ki bakıldığında tükürmediği görülüyor en azından ben görüyorum, bu ceza verilmemeliydi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri