Gerçekten de Türkiye'de futbolun, futbol sevgisinin bittiği gündür 3 temmuz. Bu daha iyi anlaşıldı.
Gerçekten de Türkiye'de futbolun, futbol sevgisinin bittiği gündür 3 temmuz. Bu daha iyi anlaşıldı.
Aynı görüntünün çok net açıdan çekimi var yahu yapmayın etmeyin. Arkadan veya yandan tükürdü gibi gözüküyor eyvallah da, önden yok bir şey. Görüntü aynı, Sow geliyor çekiyor işte daha ne ? Arkadaş 3 günlük dünya yazık günah insanları sinir ediyorsunuz ben de fanatiğim de bu fazla ya, aynısı başımıza gelecek o zaman siz de sinir krizleri geçireceksiniz herhalde o zaman anlayacaksınız. İnşallah adalet yerini bulur en kısa sürede.
Yahu tamam tükürmemis olabilir de bu adam önce
1- Hakemi eliyle koluyla itiyor
2- Uzun süre homosun isareti yapiyor bunu hakemin gözüne soka soka yapiyor.
3- Hakemin yüzüne karsi son of a bitch diyor.
Bu adama keske bu 3ünden ceza verselerdi de alsaydi bi 15 mac
Hakeme lan diyen Caner 2-3 mac aldi, fuck off diyen Baros 3 mac ceza aldi. Bu adam gitti anasina sövüyor hakemin. Bunlar hic konusulmuyor. GS'ye ceza verilence ibretlik ceza bilmem ne Fener'e ceza verilince bu kadar da olmaz he gülüm he canim.
Yazık yahu fanatizm insanlığın önüne geçiyorsevdiği rengin lacivert yerine kırmızı olması bu kadar küçültememeli insanı, bu denli yok etmemeli vicdanı. Diğer arkadaşların da sabrına hayran kaldım halen insanca anlatmaya çalışıyorlar dertlerini.
Yormayın kendinizi boşa, üstünde sarı lacivert forma varsa, SUÇLUSUN kardeşim.
Bağırarak bir şey söylüyor ve kafası oynuyor , her o kafa hareketini yapan tükürüyor mu ? Tutturmuşsunuz arkadan ne yaptığı belli olmayan bir açıdan kafa hareketine. Önden görüntü var diyorum ağzından salya , sıvı , tükürük hiç bişi çıkmıyor diyorum görüntü var diyorum hala kafa hareketi diyorsun.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Oyuncu çıkar, Caner etmedi, ben söyledim o lafı der, hakem ek rapor yazma zahmetinde bulunmaz ama burada raporunu değiştirebilir. Neden? Çünkü verilecek ceza 4-5 maç olacakken tükürük eklenerek bu 12 maça çıkarılıyor.
Ceza neden çok, çünkü tükürdü diye, e ceza çok diye niye itiraz ediyoruz, tükürmediği görüldüğü için. O zaman tükürmediği için bu kadar ceza almasına tepkimiz.
Küfür etmeyen adam 2 maçsa tükürmeyen adam 12 maç, yarın maçta bir oyuncumuz da hakemi dövmedi diye 20 maç ceza alırsa şaşırmam.
"YÜCE ATATÜRK"
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
3 Temmuz ve sonrasi hakkinda kitap yazilsa milyonlar satar
Demiroren adaleti boyle bisey olsa gerek.
Talimat ne diyor bilmiyorum yani sınır kaç maç ama, cezanın sebebi hakeme yönelik el hareketleri ve hakaretleri olsaydı ve -atıyorum- 10 maç ceza gelseydi elbette yine Engin ile kıyaslar görecektik ama bu kadar serzeniş olmazdı. Göreceli olabilir, sana fazla gelir, bana az gelir, ötekine göre normaldir. Şimdi olmayan bir sebeple ceza veriliyor, hepsinin önüne geçiyor bu durum. PFDK bence kendini yaktı bugün, aynı şekilde hakem de. İki tarafa da güvenim sıfır.
11 maç çok olmuş 5-6 maç idealdi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öncelikle Meireles tükürdüğü hala kanıtlanamadı.
Yaptığı hareket onun yetiştiği kültürde belki bizde ki gibi bir anlamı yok. Zaten bu amaçla yapmadığını söylüyor. Gay ve gay olmanın doğal bir olay olduğu İngiltere'den geliyor ki orada bu evlilikler bile normal.
Bu kulüp küfür etmeyen oyuncusu için yenen cezaya ses getirmemişken bunada getirmez. Mahkeme kararından dolayı mı çok korkuyorlar anlamıyorum.
11 maç ve bir maçda sarı karttan gelen 12 maç çok fazla.
Meireles umarım mahkemeye vereceğim demişti ve verir. Kendini haklı çıkarır. Başka hiçbir şekilde çözülmez.
Ya zaten ülkemizde ligde verilen ceza kupada geçerli oluyor ama kupada olan ligde geçerli olmaması gibi saçma bir kural var adam 5 maçını zaten türkiye kupalarında geçirecek
Meirelesin cezasıo tükürme 6-9 maç herhalde sözlü taciz el hareketi filan bildiğim kadarıyla 4-7 maç gibi cezası olmalı yani ikisini toplayınca o kadar bir ceza vermişler burda birisi haklı demeyeceğim ama suçu kendinde araması gereken meirelestir tabi o sırada kalbi 180-190la attığından pişman olacağı hareketler yaptı
Son olarak enginin cezasıyla karşılaştıranlara sözüm enginin cezası azdı 15 maç filan olması gerekiyordu karşılaştırınca tabi meirelesin cezası ağır gözüküyor ama kurallara göre yerinde bir karar
Bu federasyonun ucu herkese dokunmaya basladi, simdi gorim Aziz Yildirim Fenerbahcenin menfaatlarini nasil koruyor ?
Eger agiz okuyabiliyorsan ve biraz da ingilizcen varsa su video 3.25'den itibaren izle ne diyor hakemin yüzüne bak bakalim
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim
Maçta ikinci sarı kart görüp oyundan atılmasının ana sebebi hakeme tükürmesi gösterilmiş. Zaten bende film koptu tartışmaya devam edin....
Buradan o anlamı nasıl çıkardın ? Ben dediğin gibi anlamadım.Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına
Ceza doğru.Yaptığı hareket ingiltere'de farklı yorumlanabillir.Ama burası türkiye o hareketi sokakta birine yapsan sana dalar.Ceza doğru halen neyin itirazını yapıyoruz anlamıyorum.
Hakeme küfür etmişte olabilir.İngiltere'de maç başına 3-4 F*ck diyorlar ama burası TÜRKİYE maalesef ligde sanırım 23 haftaya kadar yok büyük kayıp.
12 maç.. Birde bunun form tutması var Fenerbahçe için çok büyük bir kayıp oldu..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yS5EzsmzS8Q
Tüm arkadaşlar şunu bir izlesin.![]()
İyi de, kamuoyuna bir şey kanıtlamak zorunda değiller ki. Öyle bir mecburiyet yok yani. Hakem tükürdü diye yazdıysa kanıtlanmıştır (pfdk için), gerisi fasa fiso.
Ayrıca tükürüp tükürmemesi yaptığı diğer tüm hareketleri ve hakeme hal hatır sormasını meşrulaştırır mı? Hadi tükürmedi, hadi küfür etmedi... onu da kabul edelim, yuvarlak işareti 0 anlamına gelsin. Peki o yuvarlağın içine soktuğu parmak ne? O ne anlama geliyor? Buna ciddi ciddi inanmıyorsunuz değil mi?
Cezanın az veya fazla olmasıyla, tükürdüğü veya tükürmediğiyle, hakettiği veya haketmediğiyle ilgili fikir belirtmiyorum. Sana göre azdır bana göre çoktur veya sana göre haketmemiştir bana göre haketmiştir vs... kişiden kişiye değişebilir. Ama yaptığı hareketlerin yorumu kişiden kişiye değişmemeli. O hareketlerin "sence"si "bence"si olmamalı. O hareketleri tasvip etmemek bu kadar zor olmamalı. Bugün tükürüp tükürmediğinden ziyade bugün o hareketleri yapan ve sonrasında hala utanmadan sıkılmadan "yok o hareket şu anlama geliyor" "yok şu hareket bu anlama geliyor" diye yalan söylemesi konuşulmalı...
Beşiktaş zamanında en önemli oyuncusu Nouma'nın gözünün yaşına bakmadı, anında kapının önüne koydu. Galatasaray'da Engin hakemin yakasına yapıştı, 11 maç ceza aldı. Git bak Galatasaray Sohbet Alanı sayfa 262'den (7844.mesajdan) itibaren, taraftarlar Engin'i yerden yere vurdu, haketti, az bile aldı diye yazdı. Meireles ise neredeyse peygamber ilan edilecek az kaldı...
Mesele türkürmesi değil.Mesele hakeme yaptığı el işareti hadi yapıyorsun.Tamam eyvallah o sinirle olsun diyelim.
Parmağını neden içine sokuyorsun.Böyle 11 maç verirler oturursun aşağaya karar doğru.Neyini savunuyoruz anlamıyorum.
Bizi 23.haftaya yanlız bıraktı orta saha'da.5 hafta yok onsuz oynadığımız maçlar orta'da orta saha'da top ceveremiyoruz.o beş maçta 2 mağlubiyet alsak bunu hesabını kim vericek ?
Fenerbahçe şampiyon olmayacak buna izin vermiyoruz desinler bari de hem Aykut Kocaman'ın hem oyuncularımızın hemde biz taraftarların en azından emekleri boşa gitmesin. Yazıktır günahtır.
Mesele tükürmesi.
Tükürmekten dolayı ceza vermeseler, hakaretten dolayı alacağı ceza bu kadar olamaz, 6-7 maçlık bir ceza gelir maksimum.
Sorun burada çıkıyor, tükürdüyse ceza doğru, tükürmediyse ki bakıldığında tükürmediği görülüyor en azından ben görüyorum, bu ceza verilmemeliydi.
"YÜCE ATATÜRK"