İyice uzaklaşıyoruz 1.ligden![]()
Bu yıl kadron çok derin ve geniş değil galiba. Benim de avrupadaki ilk yılım öyleydi sıkıntı yaratıyordu. Yeni sezona girerken iyi kötü 2 tane farklı 11 çıkaracak şekilde kadro kurdum sırf o kupa lig avrupa fikstürlerinin çok sıkışık bir şekilde verilmesinden ötürü. 28 kişilik kadro kullanıyorum şu anda. Sana da sezon sonu iyi kötü öyle bir kadro tavsiye ederim
Sion maçına daha ne kadar kaldı. Kurayı paylaştığından beri heyecanla bekliyorum valla.
Ligdeki kayıplar biraz kötü olmuş ama puansal anlamda yakınsın sorun çıkmaz bence.
Kaçırmalar üzücü. :/
Lille ligdeki form durumu oyuncularının durumu ve sakat cezalı senin maçta oynamayacak oyuncularına bak . Geçebilme ihtimalimiz var ben inanıyorum ama %65 geçeriz diyorum .![]()
Hocam neler yapmışsın bakmayalıligde beni biraz yanıltmışsın ama Avrupa 'da sürprize izin vermemişsin.
![]()
Hocam şöyle bi mac videosunu koyabilir misin sana zahmet nasıl geçiyor maclar?
Regen konusunda bende sıkıntı yaşıyorum hocam. 2.Lig ve 1.Lig de çıkardıklarım şu anda ilk 11'imde oynuyor yada 4 büyüklerden birinde ama süper lige çıktığımdan beri bir tane regen gelmedi takıma ki takımımın gençlik sorumlusu baya iyi bir eleman, genç tesislerim güzel ve genç takımın hocaları da en aşağı 4 yıldız. Oyun vermeyince vermiyor malesef.
Lille konusunda hocam yıldız oyuncu önemli değil. Takım oyunu önemli bence. Sonuçta karşında Messi, Hazard, Falcao gibi adamlar olmayacak ki tek başına maçı koparıp alsınlar.
Antalya maçı güzel.