Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Prensip nedir?

prensip denilen ağızdan çıkan sözdür,imza değildir
    ben futbolcu olarak prensipte klübe gelirim derim,sabah başka klüpe giderim.

Ben 2,5 milyon euro istiyorm derim ,veriyormusunuz derim,prensibim gereği fiyattan aşağı inmem,veriyoruz derseniz evet derim.Şu gün gelin derim görüşelim,yani imza yoktur.Ze Roberto prensip olarak şampiyonluğa oynayan ,avrupa da mücadele eden ve istediği parayı veren klüplerle görüşür,bu prensiplere cevap veren klüplerden biri de Beşiktaş'tır ancak bu Ze'nin Beşiktaş'a geleceği anlamına gelmez.

Ze Roberto şartları sunuyor,atıyorum işte; avurpada oynaycak olmalı, büyük kulüp olmalı,stadı 20 000 kişiye oynamalı,maddi sorun olmamalı,şehir güzel olmalı,istediğim parayı verebilmeli, prensiplerim bunlar der, Beşiktaş şartları kabul eder çünkü görüşmede şartlarını sorarlar futbolcuya,kabul ederse kulüp buna prensipte anlaşma denir,bu anlaşmalar menajeriyle yapılır genelde,şimdi diğer klüplerlele de görüşecek menajeri ve Ze roberto dicek ki ben şu klübe gidicem,gelsinler görüşelm ve büyük ihtimal anlaşacak,umarım BEŞİKTAŞ içinde böyle olmuştur,yoksa bu prensip olayını bende duymştum,bu önemli değil,önemli olan Ze Roberto'nun kimi sececeği...

Ze Roberto 1 ay önce aynen şöyle demişti,tv'den de izlemiştim hatta;

HELE BİR KUPA BİTSİN!
    Galatasaray'ın geçtiğimiz yıldan bu yana kendisiyle ilgilendiğini kaydeden 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Türkiye'ye gitmem demiyorum. Galatasaray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri. HakanŞükür'ün büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Avrupa'nın değişik ülkelerinden ve Ortadoğu'dan da cazip teklifler var. Dünya Kupası'nın bitiminde kesin kararımı vereceğim" yorumunu yaptı.

Katar klüplerini ve Olympiakos'u kastediyor,araya As Roma ve Milan'da girebilir onu belirtiyim,Olympiakos çok ciddi çünkü,özellikle Rivaldo ve Giovanni devrede...
    Koray Dusova making tactical change...

2. Default

Ze Roberto Beşiktaşa Gelmiş Diyolar Ama Resmi Sitede Bi ŞEy Yazmıo

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Ze Roberto konusuna dönecek olursak;

Tıpkı bizim Yerli basın gibi Yunan basını da bugün ve dün Ze Roberto'nun Olympiakos'a geleceğini yazmış, taraftarlarıda şuan Ze Roberto gelecek diye seviniyor ve bekliyorlar,tıpkı BEŞİKTAŞ taraftarı gibi...

Rivaldo'nun bir açıklaması daha olmuş;

''Ze Roberto ile telefonda görüştüm,kendisi bana Olympiakos ve burası hakkında sorular sordu,eğer gelirse burda kendisine çok iyi davranılacağını söyledim''

3 yıllık anlaşma istiyor yıllık 2,5 istiyor ne yapar?

TOTAL=7,5 milyon euro

Bu parayı rahat bir şekilde Olympiakos verir gibi geliyor bana,daha önce Giovanni ve Rivaldo'ya verdiği gibi...

BEŞİKTAŞ sponsor desteğini gerçekten sağlarsa bu işi sonuna kadar götürür...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın Ze Roberto'yu alması bence çok zor bir ihtimal hatta imkansız gibi birşey ama olurda bu transfer gerçekleşirse muhteşem olur özellikle dün süper kupa maçında Beşiktaşı izledikten sonra İbo'nun yerine Ze'yi düşüneniyorum bile.Ama dediğim gibi bence çok zor bir ihtimal Ze'nin bir sürü talibi vardır bu adam dünya kupasında Brezilya'nın en iyisiydi eğer Beşiktaş bu transferi gerçekleştirirse bu senenin transfer bombası olur.Kleberson da Delgado da oyun olarak daha da rahatlar inşallah bitiririz bu tansferi.

Quote Originally Posted by koray_capello
    Beşiktaş'ın Ze Roberto'yu alması bence çok zor bir ihtimal hatta imkansız gibi birşey ama olurda bu transfer gerçekleşirse muhteşem olur özellikle dün süper kupa maçında Beşiktaşı izledikten sonra İbo'nun yerine Ze'yi düşüneniyorum bile.Ama dediğim gibi bence çok zor bir ihtimal Ze'nin bir sürü talibi vardır bu adam dünya kupasında Brezilya'nın en iyisiydi eğer Beşiktaş bu transferi gerçekleştirirse bu senenin transfer bombası olur.Kleberson da Delgado da oyun olarak daha da rahatlar inşallah bitiririz bu tansferi.
    Ze Roberto bitti. 2 gun Icınde Adam istanbula geliyor Beşiktaş yerinde ve Süper Bir transfer yapmıştır hayırLı oLsun. Bu transferde Klebersonun emegı buyuk .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Ze Roberto bitti. 2 gun Icınde Adam istanbula geliyor Beşiktaş yerinde ve Süper Bir transfer yapmıştır hayırLı oLsun. Bu transferde Klebersonun emegı buyuk .
    Valla inşallah dediklerin doğrudur ama Ze'yi bizden başka isteyenler de varmış Olympiakos filan FrancescoTotti yazdı ya orda da Rivaldo filan var onlar da aklını çelebilir ayrıca Milan da devreye girmiş galiba neyse ama eğer dediğin gerçekleşirse dile benden ne dilersen

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

abı valla bu transfer gerceklesırse super olur yaw hele bı de dunku mactan sonra

Quote Originally Posted by koray_capello
    Valla inşallah dediklerin doğrudur ama Ze'yi bizden başka isteyenler de varmış Olympiakos filan FrancescoTotti yazdı ya orda da Rivaldo filan var onlar da aklını çelebilir ayrıca Milan da devreye girmiş galiba neyse ama eğer dediğin gerçekleşirse dile benden ne dilersen
    Beşiktaş onlardan daha cazip teklıf Sunmus + Tigana Rivaldodan ağır basmış

dileğime gelince " Canın Sağlığı "

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyvallah saolasın..

bu adam 1.5 milyon dolardan daha fazla bi maaş alırsa takımdaki bütün dengeler bozulur.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Hayır bence bu transfer bitmedi,üsste söylediklerimi tekrar belirtiyorum,bunlar benm fikrim...

S-B-Z Misafir

inşallaha bitirirler şu işi.adam hakkaten faydalı bi transfer olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Ze Roberto'yu alabileceğine inansaydı yönetim Jorgensen'den önce Ze Roberto'ya teklif yapardı,bu transfer zor gözüküyor benim kanımca çünkü Bundesliga'nın en iyi orta sahasının peşindesiniz,birçok kulüp oyuncunun peşinde ve siz onun vatandaşı Ailton'la büyük sorunlar yaşıyorsunuz,hemde vatandaşını gönderip yerine onu almak istiyorsunuz,çok zor beyler...

>>Prensipte evet demiş olması basına geliyormuş gibi yansıdı,sanırım büyük hayalkırıklığı yaşayacak herkes...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    >>Prensipte evet demiş olması basına geliyormuş gibi yansıdı,sanırım büyük hayalkırıklığı yaşayacak herkes...
    bana da öyle geliyor ama umarım hayal kırıklığına uğramayız..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Müthiş bir oyuncu,solbek sol açık ön libero ,bu kadar değerli bir oyuncuyu BEŞİKTAŞ alırsa büyük ses çıkar.

Zico,Alex,Marcelinho,Ze Roberto,Song,Zenga,Kleberson,Hakan Şükür,Mondragon,Anelka,Appiah...

TR Süper Ligi Dünya futbolunun dikkatini üzerine çeker...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

son 3 sezondur çok iyi oyuncular gelmeye başladı ülkemize ama futbol kalitesi hep aynı
    ze roberto çok yerinde bir transfer olur inşallah alınır

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

bu arada aılton thuna gıttı zannedersem bu gece suprız gelısmeler olabılır

Ze Roberto iyi transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ze Roberto %90 İhtİmalle BeŞİktaŞta Hatta Geldİ 3 Yillik SÖzleŞme İmzalİcak ÇarŞamba Sanirim Atv Demİ Ne DemİŞlerdİ Yillik 2.2 Mİl Euro Dan

editörden oyuna büyün bi zevkle ekliycem

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Dün Gece Kazım Kanat Açıkladı:
    "İlk Olarak Düşünülen Ze Roberto'ydu ve Ülker Grubu Onu Hediye Edecekti Ama Tigana'nın Israrı Üzerine Delgado Alındı.Bu Gelişmeler Üzerine Syn Demirörenin Babası Ze Roberto'nun Tüm Masraflarını Karşıladı Ve 3 Yıllık Bjk'ye Bağladı."
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

dün dedım ze roberto bitti ınanmadılar Beşiktaşa hayırlı oLsun.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

kesin değil

ben resmi sitede yayınlanmadan inanmam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

asıl kardeş ben onu coşkulu beşiktaş taraftarlarının arasında atatürk havalimanında görmezsem inanmam bu transfere şaka bir yana inş alırız bu adamı
    So what?
    Saike

S-B-Z Misafir

hala bir gelişme yok heralde bu konuda?

Quote Originally Posted by cArsı_nas
    bu arada aılton thuna gıttı zannedersem bu gece suprız gelısmeler olabılır
    Evvet Çarşının sitesinde de yazıyodu oh kurtulduk rodeocudan

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    editörden oyuna büyün bi zevkle ekliycem
    (BJK li değilm ama) BENDE

Kesin değil ama ben bu transferin olmamasını neredyse imkansız olarak görüyorum.Beşiktaş bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmaz.. Alırsak çok iyi bir transfer olur.Galiba Ze Roberto 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya'da her maç oynamış.Bir diğer güzel yanı da yunanlı bi takımda Ze Roberto'yu istiyomuş ama büyük bir ihtimalle biz alacağız

Kesin değil ama ben bu transferin olmamasını neredyse imkansız olarak görüyorum.Beşiktaş bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmaz.. Alırsak çok iyi bir transfer olur.Galiba Ze Roberto 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya'da her maç oynamış.Bir diğer güzel yanı da yunanlı bi takımda Ze Roberto'yu istiyomuş ama büyük bir ihtimalle biz alacağız

Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri