Yaşlı kurt emeklilik dilekçesini verdiBöylesine bir futbol dehasının bizim kulübün formasıyla futbolu bırakacak olması gurur verici bir durum... Bu arada Rivaldo 42 yaşına girdi
![]()
![]()
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Yaşlı kurt emeklilik dilekçesini verdiBöylesine bir futbol dehasının bizim kulübün formasıyla futbolu bırakacak olması gurur verici bir durum... Bu arada Rivaldo 42 yaşına girdi
![]()
![]()
SANT ANDREU LİGE DÖRT ELLE SARILDI!
![]()
Ligin altı da üstü de yangın yeri
![]()
son 3 maç... 1 maç kazansak yeter gibime geliyor ama bakalım
![]()
Bu hafta Eibarı yenersek yetecek sanırım...
![]()
Kaleci Casto sezonu kapattı...
İŞTE BU KADAR!
Ligde kalmayı 1 hafta kala garantiledikGüzel bir maç oldu.M'Passi kalitesini hatırlattı insanlara
![]()
hocam son haftalar nolmuş öle yaw tebrikler valla cehennem yeri gibiymiş düşme hattı
Tebrikler hocam. Zor oldu biraz ama son haftalarda alınan sonuçlarla lige demir atmayı başardın.
Efsane Kariyerlerinden biri olacakdır umuyorumki hocam yıllardır takipteyiz
Bu ne hocam son SS leri okurken heycandan duramadım resmen düşcez diye, tebarik ederim çok eyi oldu![]()
Çok iyi iş .. Bravo . Helal Takıma Rivaldoyu antrenor yap bence![]()
Tebrik ederim hocam![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Antrenör güzel fikir hatta yardımcın olsun, olmadı kanka olun sizin yanınızda görmek istiyoruz
İlk sezonda ligi makul bir yerde bitirmişiz tebrikler. 2-3 yıla kalmaz, belki de bu seneki güzel transferlerle La Liga'ya çıkabiliriz.
tebrikler hashüs hocam, rivaldoyu asistanın yada koç olarak işe al takımda. Bütçen yine az olacak biliyorum ama transfer istiyor takipçiler. kadroyu 21-22 kişiye çıkarsan yeterli olur.Defansı güçlendirelim artık.
Herkese teşekkürler arkadaşlar.Gerçekten çok zorlu bir sezon geride kaldı.Kadromuz çok dar ve cezalı ya da sakat olan her oyuncunun boşluğu hissedildi.Rivaldo ile özel görüşme yaptım o konuda ama istemiyor.Sezon sonunda futbolu bırakınca tekrar değerlendiririz. Şu anda eve yeni geldim ve misafirimi var.Gece girerim büyük ihtimalle çünkü sabırsızlanıyorumBu sene bizi zayıf yakalayıp ezen her takımdan intikam alacağız 2-3 sezon içinde...Sabır en büyük silahımız...
Bizde çok sabırsızız hocam
akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz hocam
Transferde ince eleyip sık dokuyoruz... 3,2 milyon € maaş bütçesi verdi yönetim.Mevcut oyuncuların maaş toplamı 2,2 milyon € civarı... Yani 1 milyon falan alacağımız oyunculara vereceğimiz maaş toplamı
Sol kanata oyuncumuzu aldık.İnşallah bizi yanıltmaz..
![]()
Yaklaşık 1 yıldır bu oyuncunun peşindeydim,maaş bütçesi yetmiyordu ama sonunda aldık şükür... Orta alanda ihtiyacım vardı bu tarz birine
![]()
Sağ bek sorunumuzu da çözdük.Sol bekte 11 oyuncumuz fena değil ama yedeği yok.Stoperde bir oyuncunun peşindeyim,alabilirsem orası da çözülecek.Sonra M'Passi'nin yedeğine ve sağ açığa bakacağım
![]()
ikisi de iyi oyuncular. hehalde Aml ve Amc olarak oynatacaksınız.
beki çok iyi bulmuşsunuz