Gayette komikmişve tebrikler karabük çok iyi deplasman futbolu oynuyorlar önce galatasarayı sonra feneri istanbulda 3-1 yendiler helal olsun
Gayette komikmişve tebrikler karabük çok iyi deplasman futbolu oynuyorlar önce galatasarayı sonra feneri istanbulda 3-1 yendiler helal olsun
Kimse darılmasın gücenmesin ama o iş armayı öperek olmuyor,hakkını vererek oluyor.Önce armayı öp sonra kendi evinde böyle bir skorla mağlup ol sonra o formayı öpmek ağır gelir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Heştegçi arkadaşın esprileriyle konu renklenmiş ama ben de katkı yapayım.
Büyük ihtimalle dönüm noktası oldu bu maç kelle alınır gibi.
MESUT BAKKAL : " Öndeki oyuncularım hücum anlamında inanılmaz. Şansal ağabeyin deyimiyle 'Koy ver gitsin' der, biz de koy verdik gitti. "
Meireles'in cezası ve Topal'ın olmayışını öğrendiğimde Fenerli arkadaşlara "bu hafta karabük sizi yener" demiştim ama bu 5 oyuncu ile yollar ayrıldıktan sonra haberim olsaydı fikrim değişirdi.Shelton'da sadece hız var ama lua lua çok etili.Bizi de dağıtmıştı adam...Tebrikler Karabük... Yarın kazanırsak fark 8puan olarak devre kapatacagız.Bu çok büyük bir avantaj olur
Galatasaray 1-3 Karabükspor
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111077
Oyun aynı, skor aynı, her şey aynı
1 tane tahrik edici mesaj var mı ? burası taraftar sitesi mi ?
Şimdi biri oradan ters bir cevap verse bize laf etti diyeceksiniz. Küçük çocukların yapmadıkları işi yapıyorsunuz.
...
Mesut Bakkal iyi hoş da, bu havalarını söndürürler. Bizi yendikten sonra da 3 kere gelip 3 tane attılar demesinler diye 9 kere geldik gibi bir şey söylemişti, oysa Fatih Terim kendisini tebrik etmiş, iyi oyunlarını kutlamıştı. Böyle antipati yaratacak söylemlerle bir yere varamaz Mesut Bakkal.
Aykut Kocaman gibi bir degeri Fenerbahce harcamamali daha iyi kadroyla daha iyi isler yapabilir.
aykut hoca kalmalı kesinlikle.
Her ne kadar Aygün'ün amacı sinir etmek olsada kurallara aykırı herhangi bir mesajı yok, her şeye takılmayın arkadaşlar..
Burak
Bu ulkede kahramanlik ile hainlik arasinda kildan ince bir cizgi var.bugun kahraman yarin hain.bugun hain yarin kahraman
bence bunu aziz yıldırımın konuşmalarına bağlamak gerek bazen yenilgiyi kabul etmek gerek ama adam yok öyle iyiyiz yok şöyle iyiyiz yok istesek galatasaraydan iyisini yaparız filan diyordu
Ama gelgelim musleraya kaç kere top geldi ben saymadım arada uzun dakikalar olunca insan unutuyor haliyle
Orta saha bu kadar vahim olur mu bir takımın ? Baroni nasıl oynuyor bu takımda akıl mantık yürütemiyorum , Gökhan-Hasan dağıldı gitti. Sow bir olumlu haraketi , Salih hata yapsa da bu akşam iyiydi. Caner her şeye muhalefet , Krasic sağ çizgiyle evlenmiş sanki ayrılmadı ya da ters koşular. Sezer maç boyunca eli ayağı dolaştı. Volkan 2. ve 3. gol nasıl yenilir özellikle 2.si . Bekir bir atak kesti sadece onun dışında hakeme itirazla geçti. Yobo'da isyanlara girdi en sonunda bam güm vurmaya başladı. Semih unutmuş bazı şeyleri. Kuyt top tuta tuta bir hal oldu sayesinde ikinci gol geldi. Devre arası yabancı rotasyonu lazım takıma bir de illaki bir bek ve stoper lazım.
Genel konuşuyorum ben burda
bu ülkede futbol bu durumdaysa Aziz Yıldırım sayesindedir bir insanın her lafı taşlama olabilir mi bir kere de benim takımım iyi oynamıyor bir yerde hata yapıyoruz de ama o ne diyor biz en iyiyiz bu ülkenin en iyi futbol takımıyız avyupa deviyiz diyor biz avrupada hiç bir şeyiz ülke olarak şunu anlayalım en son katıldığımız kupa euro 2008 ondan önce 2002 dünya kupası ve artık 2014 trenide kaçtı yani 12 senede 2 kupa biraz gerçekçi olalım
İstifa geldi.
Aykut Kocaman İstifa Etti.
discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"
kocaman istifa etti.
Bugün bu maçta bir pozisyon dikkati mi çekti. İlk yarıdaydı ikiside. Krasic'i tutan, çeken Yiğit'e sarı kart verilirken, Bekir'in orta sahada aynısını Lua Lua'ydı galiba, ona yapınca kartı vermedi verse Bekir atılacaktı. Aynı pozisyon geçen hafta yasanmıs yaygara kopmustu. Demek ki böyle şeyler olabiliyormuş.
Last edited by Alicanfmfan : 23.Aralık.2012 at 00:10
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir