Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 62.50%
  • Berabere

2 12.50%
  • Karabükspor

4 25.00%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Karabükspor | STSL 17. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Galatasaray 1-3 Karabükspor
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111077

Oyun aynı, skor aynı, her şey aynı
    1 tane tahrik edici mesaj var mı ? burası taraftar sitesi mi ?
    Şimdi biri oradan ters bir cevap verse bize laf etti diyeceksiniz. Küçük çocukların yapmadıkları işi yapıyorsunuz.
    bence bunu aziz yıldırımın konuşmalarına bağlamak gerek bazen yenilgiyi kabul etmek gerek ama adam yok öyle iyiyiz yok şöyle iyiyiz yok istesek galatasaraydan iyisini yaparız filan diyordu
    Ama gelgelim musleraya kaç kere top geldi ben saymadım arada uzun dakikalar olunca insan unutuyor haliyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bence bunu aziz yıldırımın konuşmalarına bağlamak gerek bazen yenilgiyi kabul etmek gerek ama adam yok öyle iyiyiz yok şöyle iyiyiz yok istesek galatasaraydan iyisini yaparız filan diyordu
    Ama gelgelim musleraya kaç kere top geldi ben saymadım arada uzun dakikalar olunca insan unutuyor haliyle
    Üye profili ve karakterini Aziz Yıldırım'a mı bağlıyorsun yani yanlış mı anladım?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Üye profili ve karakterini Aziz Yıldırım'a mı bağlıyorsun yani yanlış mı anladım?
    Genel konuşuyorum ben burda
    bu ülkede futbol bu durumdaysa Aziz Yıldırım sayesindedir bir insanın her lafı taşlama olabilir mi bir kere de benim takımım iyi oynamıyor bir yerde hata yapıyoruz de ama o ne diyor biz en iyiyiz bu ülkenin en iyi futbol takımıyız avyupa deviyiz diyor biz avrupada hiç bir şeyiz ülke olarak şunu anlayalım en son katıldığımız kupa euro 2008 ondan önce 2002 dünya kupası ve artık 2014 trenide kaçtı yani 12 senede 2 kupa biraz gerçekçi olalım

Mesaj Yetkileri