Yarı finale kalırız hocam, ama sonrası ,imkansız gibi
Yarı finale kalırız hocam, ama sonrası ,imkansız gibi
Teşekkür ederim
Hocam daha ne yağayım gözün doysun ya![]()
Mehmet Yıldız gibi güçlü bir forvetim yok ki oynatabileyim
İnşallah hocam
Bu tura gelmek bile benim için büyük başarı , yarı final olursa ne mutlu bana![]()
psg falan elenir belki hocam o zaman rakipte kolay gelirse final bile olabilir![]()
Eline sağlık hocam başarılar, uzun soluklu kariyerleri okuması zevkli oluyor
Bir de ricam olacak, Koray Günter ve Kurt Zouma profillerini paylaşabilir misin müsait olunca.
Teşekkürler profiller için, Koray zaten takımda ama Kurt hakkında emin değildim, bu profili gördükten sonra mutlaka almaya çalışırım![]()
Göz-Göz'e de çok atmışmıs, ayıptır![]()
Çok avantajlı skor almışız evimizde turu geçeriz.
Zengin kulüpler yanlarında çimli saha getirip maç önce sahaya döşetiyordur belkide.![]()
Yok hocam stadyum aynı. http://f1212.hizliresim.com/14/q/h4k7c.png kars şehir stadyumu diyor bakarsan. Ama kar yağınca çim çıkıyor. Bu olayı bir türlü çözemedim. Ama artık kar yağmıyor toprak saha da yeneriz
![]()
![]()
yorum çok iyiydi
![]()
Çeyrek Final 2. Maç
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Maçın başlarında Olsen in 35metre den attığı firikik golü ile öne geçtik. SOnra Olsen in bir topu direkten döndü bir pozisyonda da kaleciyle karşı karşıya atamadı. Sonra onlar atak yapmaya başladı. Kalecim çok önemli kurtarışlar yaptı. 2. yarının başında 2 farkı üsttünlüğü yakaladık. Bu dakikadan sonra çok geri çekildik. 2-1 i buldular , çok yüklendiler ama direndik ve Yarı finale deplasman golü sayesinde çıkan biz olduk
Toprak sahada uefa maçı nedir ya? SIgames bu konuda birşeyler yapmalı benceNe bileyim uefa kriterine uymuyorsa eğer, sezon öncesi Yönetim 2-3 stad bulur, sen de seçersin birini orada oynarsın
![]()
Son Dakika Haberi:
Karsspor Avrupa Ligi Finalinde.
Stoke ile Avrupa Ligi Yarı Finalinde karşılaşan güzide ülkemizin Kars takımı Stoke takımını eleyerek finale yükselmiştir.
Karsspor Avrupa Ligi finaline yükselirken sırasıyla Sion, Lille, Touluse ve en son olarak Stoke'u elemiştir.
Vaybe hocam şansıda yanına alarak neler yapıyon öyle![]()
tolouseyi yenmeni bekliyordum zaten hocam stokeyi haydi haydi geçersin![]()
o nasıl bir şut çekmektir ya![]()