"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Doğum günün kutlu olsun Efsanemiz Lefter !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mutlu yıllar KAPTAN !
http://www.youtube.com/watch?v=-5w0f...ature=youtu.be 1 insan 1 kere hata yapar 2 kere hata yapar hadi 3 kere yaparda bu kadarı fazla gibi...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ben sana biraz sakin olmanı öneriririm, biraz nefes çalışması falan yap faydasını görürsün. Tükürmüştür yada tükürmemiştir bilemem ama benim demek istediğim TFF'nin hakeminin arkasında duracağı, cezayı azaltmayacağı. Hakem yalan konuşabilir bu arada. Hakemin ceza çekeceğini düşünmüyorum adam bugün maçını yönetti şuan evinde mışıl mışıl dinleniyodur.
Tahkim 8 maçlık cezayı iptal edecek ve doğru karar verecek. Geriye kalan 3 maç ise, taraftarın uydurduğu sıfır demek istiyor hareketi için az olacak bence. Yine de olmayan bir şey yüzünden ceza almasından iyidir tabii.
Aziz Yıldırım yine soyunma odasına inmiş hadi bakalım.
Aykut Kocaman bırakır veya bırakmaz ama Başkan başına gelen onca olaydan zerre ders almamış, Kocaman gider Başkan yine kafasına göre iş yapar-bozar.
...
%90 Aykut Kocaman istifa etmek istiyor ancak Aziz Yıldırım onu ikna çabasında bakalım neler çıkıcak.
Edit: İstifa etmiş Aykut Kocaman.
Kocaman ile yollar ayrıldı.
Getirin Zico'yu Alın Uefa'yı !
Mümkünse Aziz Yıldırım bırakmadıkça kimseyi getirmesin
...
Evet bazi arkadaslar kina yakabilirler, olmus istedikleri. Aydinlik gunler bizleri bekliyor (!)
Sanki ailemden birini kaybettim o derece moralim bozuldu.
Çok net üzüldüm. KOCAMAN adam 16/17'in unutulmicak. Belki oyunu yansıtamadın ama kulübün iç işleriyle alakan , kulübü tek başına sahiplenmen , 3 Temmuz sürecinde direnmen yeter!
Rıdvan çok güzel bişey söyledi hala da söylüyor.
Bütün topçular statta toplanıyormuş aykut kocamanı ikna etmek için
Topçular hocayı ikna etmek için tesiste toplanacağına biraz top oynasa şimdi istifa etmeyecekti. Şu istifa kararından sonra Yönetimin de Oyuncuların da yaptığı fırsatçılık, İş hesap verme noktasına gelince sürekli birileri birilerinin arkasına saklanıyor.
...
Aziz Yıldırım: "Ben Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım, bana istifa diye bağıranlar ne yaptı?"
Aziz Yıldırım: "Soyunma odasına indiğimde, Aykut Kocaman'a sakın istifa etme yanlış bir şey yapma diye tembih ettim"
Aziz Yıldırım: "Aykut Kocaman kalacak istifayı kabul etmem."
Aziz Yıldırım: "Hep beraber olalım, herkes destek versin, Aykut Hoca'yı geri döndürelim."
Aziz Yıldırım: "Ligde belki şampiyon olamayabiliriz ama Avrupa'da şampiyon oluruz."
Aziz Yıldırım: "İstifa diye bağıranlar şunu unutmasın, Aykut Kocaman onlardan daha çok Fenerbahçeli"(Lig Tv)
Hapiste yattım diye övünün başka birisi var mıdır ya ? Belki haklı veya haksız şekilde yattı ancak hapiste yattım diyede övünülmez ki arkadaş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O kim oluyorda insanların Fenerbahçeliğini sorguluyor ?
Aziz Yıldırım öyle bir konuşuyor ki sanırsın 100 yıllık çınar başkalarının husumeti yüzünden mahkeme köşelerine düştü ? Hocaları kafasına göre getirip kafasına göre gönderen başkası oldu, kulübün parasını transfere harıl harıl başkası harcadı, Anadolu'nun sempatisini kazanan , belli bir zümrenin yönettiği değil direk halkın takımı olan Fenerbahçe'yi bütün ülkeye düşman eden başkası oldu.
Kendisi yüzünden Aykut Kocaman'ın bu durumda olduğunu zerre düşünmeden yine atıp tutuyor ve yağ gibi üste çıkıyor, Pes.
...
Aziz Yıldırım Kontrolü iyice kaybetti.Sen kimsin benim fenerbahceliğimi sorguluyorsun ? Gerileme dönemi bitti.Çöküş dönemi yaşıyorsun haberin olsun !
Aziz Yıldırım: "Ligde belki şampiyon olamayabiliriz ama Avrupa'da şampiyon oluruz."
Hani Avrupa Öncelliğin değildi ? Denize düşen yılana sarılır
Ya beyler şu yapılan taraftarlık falan değil.Takım Avrupa'da üst tura çıktı ligde iyi bi konumda.Takım devre arasına girecek diye bi yorgunluk bi çöküntü oldu ve yenildiler.Tabi yenilgi eleştirilir ama her yenilgide Aykut İstifa,Aziz istifa,Go Home Sow falan denilecekse bu takıma başkanda teknik direktörde dayanmaz.Belki çok uçuk bi örnek olur ama Real Madrid'in Barça'yla arasındaki puan farkı 16.Malaga'ya 3-2 yenildiler ama sadece takım eleştirilmekle kalındı.Taraftar kışkırtılıyor.
Edit: Rıdvan Dilmen programda çok doğru bir şey dedi bugün..
"Asıl hedef Aziz Yıldırım,o gitmedikçe bu kavga bitmez."
Aziz Yıldırım içerde yatarken taraftar da boynu bükük geziyordu.O sürecin o çöküşün baş sorumlusu Aziz Yıldırımdır.Hala nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum.Fenerbahçe'ye en çok zararı dokunan kişi o bence.