Sayfa 292 / 447 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
8,731 ile 8,760 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bende şu olayı anlamıyorum, eğer hakem tükürük varsa vardır kardeşim. Bunu izleyelim ona göre karar verelim falan ne? Ne yani TFF şimdi hatadan dönerse kendi hakemine inanmamış mı olacak?
    Dönülmeyecek, küfür etmeyen Caner'de dönülmediyse, burada hiç dönülmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dönülmeyecek, küfür etmeyen Caner'de dönülmediyse, burada hiç dönülmez.
    Evet işte, eğer dönülürse asıl hata o olur. Hele ki aziz yıldırım'ın TFF binasına gidip görüşmelerinden falan sonra. Dönülmemeli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Evet işte, eğer dönülürse asıl hata o olur. Hele ki aziz yıldırım'ın TFF binasına gidip görüşmelerinden falan sonra. Dönülmemeli...
    Neden hakem yalan konuşamaz mı? böyle bir mantık mı var? Hakemin raporu dışında hiç bir yerde olmayan tükürükten benim oyuncum ne için ceza alsın? Küfür,el hareketi ne yapmışsa cezası neyse çeksin,hakem de resmi evrakta yalana başvurmaktan çekecek cezasını.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Doğum günün kutlu olsun Efsanemiz Lefter !

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Mutlu yıllar KAPTAN !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=-5w0f...ature=youtu.be 1 insan 1 kere hata yapar 2 kere hata yapar hadi 3 kere yaparda bu kadarı fazla gibi...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Neden hakem yalan konuşamaz mı? böyle bir mantık mı var? Hakemin raporu dışında hiç bir yerde olmayan tükürükten benim oyuncum ne için ceza alsın? Küfür,el hareketi ne yapmışsa cezası neyse çeksin,hakem de resmi evrakta yalana başvurmaktan çekecek cezasını.
    Ben sana biraz sakin olmanı öneriririm, biraz nefes çalışması falan yap faydasını görürsün. Tükürmüştür yada tükürmemiştir bilemem ama benim demek istediğim TFF'nin hakeminin arkasında duracağı, cezayı azaltmayacağı. Hakem yalan konuşabilir bu arada. Hakemin ceza çekeceğini düşünmüyorum adam bugün maçını yönetti şuan evinde mışıl mışıl dinleniyodur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sana biraz sakin olmanı öneriririm, biraz nefes çalışması falan yap faydasını görürsün. Tükürmüştür yada tükürmemiştir bilemem ama benim demek istediğim TFF'nin hakeminin arkasında duracağı, cezayı azaltmayacağı. Hakem yalan konuşabilir bu arada. Hakemin ceza çekeceğini düşünmüyorum adam bugün maçını yönetti şuan evinde mışıl mışıl dinleniyodur.

işte sen , hakem yalan konuşabilir dediğin , o yalan konuşup evinde mışıl mışıl uyuduğu için bu durumdayız zaten.

böyle giderse ileride tff'yi yönetibilecek zihniyete sahip olduğundan şüphem yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=-5w0fsKqJkI&feature=youtu.be 1 insan 1 kere hata yapar 2 kere hata yapar hadi 3 kere yaparda bu kadarı fazla gibi...
    alexe kariyerinin ilk kirmizi kartini gösteren hakemdir ayrica..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahkim 8 maçlık cezayı iptal edecek ve doğru karar verecek. Geriye kalan 3 maç ise, taraftarın uydurduğu sıfır demek istiyor hareketi için az olacak bence. Yine de olmayan bir şey yüzünden ceza almasından iyidir tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım yine soyunma odasına inmiş hadi bakalım.
    Aykut Kocaman bırakır veya bırakmaz ama Başkan başına gelen onca olaydan zerre ders almamış, Kocaman gider Başkan yine kafasına göre iş yapar-bozar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

%90 Aykut Kocaman istifa etmek istiyor ancak Aziz Yıldırım onu ikna çabasında bakalım neler çıkıcak.

Edit: İstifa etmiş Aykut Kocaman.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kocaman ile yollar ayrıldı.

Getirin Zico'yu Alın Uefa'yı !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mümkünse Aziz Yıldırım bırakmadıkça kimseyi getirmesin
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet bazi arkadaslar kina yakabilirler, olmus istedikleri. Aydinlik gunler bizleri bekliyor (!)

Sanki ailemden birini kaybettim o derece moralim bozuldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok net üzüldüm. KOCAMAN adam 16/17'in unutulmicak. Belki oyunu yansıtamadın ama kulübün iç işleriyle alakan , kulübü tek başına sahiplenmen , 3 Temmuz sürecinde direnmen yeter!

Rıdvan çok güzel bişey söyledi hala da söylüyor.

Bütün topçular statta toplanıyormuş aykut kocamanı ikna etmek için

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bütün topçular statta toplanıyormuş aykut kocamanı ikna etmek için
    Statta değil Samandıra'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Topçular hocayı ikna etmek için tesiste toplanacağına biraz top oynasa şimdi istifa etmeyecekti. Şu istifa kararından sonra Yönetimin de Oyuncuların da yaptığı fırsatçılık, İş hesap verme noktasına gelince sürekli birileri birilerinin arkasına saklanıyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım: "Ben Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım, bana istifa diye bağıranlar ne yaptı?"
    Aziz Yıldırım: "Soyunma odasına indiğimde, Aykut Kocaman'a sakın istifa etme yanlış bir şey yapma diye tembih ettim"
    Aziz Yıldırım: "Aykut Kocaman kalacak istifayı kabul etmem."
    Aziz Yıldırım: "Hep beraber olalım, herkes destek versin, Aykut Hoca'yı geri döndürelim."
    Aziz Yıldırım: "Ligde belki şampiyon olamayabiliriz ama Avrupa'da şampiyon oluruz."
    Aziz Yıldırım: "İstifa diye bağıranlar şunu unutmasın, Aykut Kocaman onlardan daha çok Fenerbahçeli"(Lig Tv)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hapiste yattım diye övünün başka birisi var mıdır ya ? Belki haklı veya haksız şekilde yattı ancak hapiste yattım diyede övünülmez ki arkadaş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

O kim oluyorda insanların Fenerbahçeliğini sorguluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım öyle bir konuşuyor ki sanırsın 100 yıllık çınar başkalarının husumeti yüzünden mahkeme köşelerine düştü ? Hocaları kafasına göre getirip kafasına göre gönderen başkası oldu, kulübün parasını transfere harıl harıl başkası harcadı, Anadolu'nun sempatisini kazanan , belli bir zümrenin yönettiği değil direk halkın takımı olan Fenerbahçe'yi bütün ülkeye düşman eden başkası oldu.

Kendisi yüzünden Aykut Kocaman'ın bu durumda olduğunu zerre düşünmeden yine atıp tutuyor ve yağ gibi üste çıkıyor, Pes.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz Yıldırım Kontrolü iyice kaybetti.Sen kimsin benim fenerbahceliğimi sorguluyorsun ? Gerileme dönemi bitti.Çöküş dönemi yaşıyorsun haberin olsun !

Aziz Yıldırım: "Ligde belki şampiyon olamayabiliriz ama Avrupa'da şampiyon oluruz."

Hani Avrupa Öncelliğin değildi ? Denize düşen yılana sarılır

Ya beyler şu yapılan taraftarlık falan değil.Takım Avrupa'da üst tura çıktı ligde iyi bi konumda.Takım devre arasına girecek diye bi yorgunluk bi çöküntü oldu ve yenildiler.Tabi yenilgi eleştirilir ama her yenilgide Aykut İstifa,Aziz istifa,Go Home Sow falan denilecekse bu takıma başkanda teknik direktörde dayanmaz.Belki çok uçuk bi örnek olur ama Real Madrid'in Barça'yla arasındaki puan farkı 16.Malaga'ya 3-2 yenildiler ama sadece takım eleştirilmekle kalındı.Taraftar kışkırtılıyor.

Edit: Rıdvan Dilmen programda çok doğru bir şey dedi bugün..

"Asıl hedef Aziz Yıldırım,o gitmedikçe bu kavga bitmez."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Aziz Yıldırım Kontrolü iyice kaybetti.Sen kimsin benim fenerbahceliğimi sorguluyorsun ? Gerileme dönemi bitti.Çöküş dönemi yaşıyorsun haberin olsun !

Hani Avrupa Öncelliğin değildi ? Denize düşen yılana sarılır
    Avrupa önceliği olmadığını nerede demiş ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım içerde yatarken taraftar da boynu bükük geziyordu.O sürecin o çöküşün baş sorumlusu Aziz Yıldırımdır.Hala nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum.Fenerbahçe'ye en çok zararı dokunan kişi o bence.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aziz Yıldırım içerde yatarken taraftar da boynu bükük geziyordu.O sürecin o çöküşün baş sorumlusu Aziz Yıldırımdır.Hala nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum.Fenerbahçe'ye en çok zararı dokunan kişi o bence.
    Ne zararı dokunmuş?

Mesaj Yetkileri