Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 13.2 Güncellemesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post

Vay be
    Peki 7 gol yiyen takımın defansı nasıl "Coşmuş Görünüyor" anlamış değilim.

Mecazi anlatım var, "oohooo coştu bu da iyice.." derken coşmak olumsuz anlamda kulanılıyor Sanırım oyunda da aynı ironi var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Peki 7 gol yiyen takımın defansı nasıl "Coşmuş Görünüyor" anlamış değilim.
    Bekir gol atmış o yüzden coşmuş

Bu nedir ya. Bu maç motoruna uygun bir taktik önerebilir misiniz? Ne yaptıysam olmadı. 13.1.3 de yarattığım 2 taktik var ve onlarla tıkır tıkır oynuyor iyi verim alıyordum. Bu sürümde hiç bir işe yaramıyor... Taktik önerilerinizi bekliyorum.

4-5-1 iyidir iyi Elinde hızlı, özellikle çevik kanat oyuncuların varsa perişan edersin rakipleri Fiziksel özellikler aşırı etki ediyor gözlemlediğim kadarıyla.

Nesil
    2007

Ben artık ofansif oynamaya başladım işte. Baktım ne yaparsam yapayım gol yiyorum bende sürdüm herkesi hücuma. Böyle sonuçlar çıkabiliyor ama

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    4-5-1 iyidir iyi Elinde hızlı, özellikle çevik kanat oyuncuların varsa perişan edersin rakipleri Fiziksel özellikler aşırı etki ediyor gözlemlediğim kadarıyla.
    O halde şöyle söyleyeyim; 2. kariyerime başladım. Şuanda Karşıyaka ile oynuyorum ve Süper Lige yeni çıktım, 2. sezondayım. Bütçe yok denecek kadar az, maaş da haliyle tatmin etmiyor çoğu futbolcuyu, yıllık 4 MN €. Ptt 1. Lig seviyesi oyuncular var elimde 3-4 tane Süper Lig seviyesinde Brezilyalı adam aldım. yani anlayacağın Ne Fiziki, ne mental, ne de teknik açıdan iyi oyunculara sahip değilim. Yabancılarda orta seviyeli denebilir. Buna göre öneri bekliyorum.

Nesil
    2006

13.2'yi yükledikten bir süre sonra crash dumps aldım. Bu şekilde yamadan sonra crash dumps alan başka arkadaş var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben oyunu kaydettıkden ve ardından hemen ckınca alıyorum.Oyunu kapatırken alıyım birsey olmaz

Beyler, şu rakip ''Kanat'' oyuncularını nasıl durdurabiliriz?

Ne bir taktik uyuyor ne birşey, çok sinir oldum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Beyler, şu rakip ''Kanat'' oyuncularını nasıl durdurabiliriz?

Ne bir taktik uyuyor ne birşey, çok sinir oldum.
    Uzun süredir oynu oynamadığım için şu an işler mi bilmiyorum. Ben rakip kanat oyuncuları iyiyse oyunu geniş oynarım, kanatlarda geniş alan bırakmamak lazım. Kanatlara pres ve ters ayak veririm. Birde cesaretleri 13-14 gibi değerlerin altındaysa tackling vermek işe yarar. Çoğu kanat oyuncusunun mentali iyi olmadığı için sert müdahale ettiğinizde sinerler.

Tabi son güncelleme ile kanat oyuncularının insan olmaığı söyleniyor ama, bu konuda pek fikrim yok.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Uzun süredir oynu oynamadığım için şu an işler mi bilmiyorum. Ben rakip kanat oyuncuları iyiyse oyunu geniş oynarım, kanatlarda geniş alan bırakmamak lazım. Kanatlara pres ve ters ayak veririm. Birde cesaretleri 13-14 gibi değerlerin altındaysa tackling vermek işe yarar. Çoğu kanat oyuncusunun mentali iyi olmadığı için sert müdahale ettiğinizde sinerler.

Tabi son güncelleme ile kanat oyuncularının insan olmaığı söyleniyor ama, bu konuda pek fikrim yok.
    Bunu da denedim ama bir işe yaradığını söyleyemem. Stoch ve Krasic sağlı sollu ablukaya aldı kalemi. Karşıyakaspor'um, Stoch'un karşısında wonderkid Romario, Krasic'in karşısında Sivasspor'dan aldığım Ziya Erdal'ı oynattım. Beklere her zaman pres ve ters ayak, sert müdahale olarak ayarladım. Buna rağmen 4-0 mağlup oldum. Kaldı ki bu taktik, 13.1.3'de tıkır tıkır işleyen bir taktiğimdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kanat oyunculari konusunda kesinlikle katiliyorum.. hepsi messi gibi oynuyor gerci 13.1 yamasinda da kanat oyunculari cok etkiliydi fakat bu yamayla cosmus gökhan töre sanirsin messi tek basina mac kazandiriyor adam her mac ya asisti ya golü var..

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Bek oyuncularin ne Kadar iyi olursa olsun rakibin kanatlari resmen Leo messi kesiliyor durdurabilirsen durdur...ambrabat resmen takilin bana diyor, Arkasina takiyor 5 kisiyi tut tutabilirsen Artik sînîr olmamaya calisiyorum adam resmen 30 Metre ileriden sut cekiyor...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Zaten o Krasici öyle bir yapmışlarki adamı durduramıyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kanat oyunculari konusunda kesinlikle katiliyorum.. hepsi messi gibi oynuyor gerci 13.1 yamasinda da kanat oyunculari cok etkiliydi fakat bu yamayla cosmus gökhan töre sanirsin messi tek basina mac kazandiriyor adam her mac ya asisti ya golü var..
    Ben oynamıyorum şu anda fakat 2012de de böyle değil miydi? Özellikle alt liglerde 1 tane hızlı sol kanat oyuncum vardı her maç ya gol ya asisti vardı adamın, sakatlanınca maç kazanamaz olmuştum hatta.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

2012 de bu kadar degildi.. 13.2 de resmen her maca kanat oyunculari damgasini vuruyor.. kanat oyunu oynamassaniz basarili olmaniz imkansiz gibi birsey..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2012 de bu kadar degildi.. 13.2 de resmen her maca kanat oyunculari damgasini vuruyor.. kanat oyunu oynamassaniz basarili olmaniz imkansiz gibi birsey..
    Doğrudur oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim, ama yeni patchten beklentileri yüksek tutmamak adına söylüyorum, 2010'da da mesela AMC'ler çok önemliydi 3 AMC'li taktikle inanılmaz sonuçlar alıyordum örneğin.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Ben ezelden beri kanat oyunu oynarım, FM12'de de maçlarım şuan yaptığım maçlar gibiydi. Patchden dolayı nasıl bir sorun olduğunu tamamen anlayamıyorum o yüzden ama şikayet bu kadar çok ise bir sorun vardır muhakkak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adamlar messi vari goller atiyor tamam kanat oyuncularinin etkisi fazlalastirilsin günümüz futbolunda kanatsiz oynayan takim hemen hemen yok denecek kadar az ama siradan bir kanat oyuncusunun messi vari goller atmasi asistler yapmasi beni öfkelendiren durum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Ben oyunu kaydettıkden ve ardından hemen ckınca alıyorum.Oyunu kapatırken alıyım birsey olmaz
    Önceden bende de kapatırken çıkıyordu, 13.2 ile birlikte oyun içinde çıktı.

arkadaşlar bu deli gibi top sürme oyuna renk katıyor ama bazı futbolcuların bunu yapabilmesi lazım. kötü oyuncular da yapabiliyor. bu yüzden topu alan üsküdarı geçiyor. takım defansı diye bir şey kalmadı. maçlar çok dengesiz üst üste maç kazanmak çok zor. yetkili yerlere ingilizce olarak birileri takım defansı ve defans oyuncularının hiç bir müdahalede başarılı olmadığını ve top sürmesi iyi olanların hiçbir şekilde durdurulamadığını söylemesi lazım. yeni bir versiyonun çıkması şart.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Bu kadar yorumdan sonra oyunumu güncellemesem mi diye düşünüyorum.
    Çok güzel giden bi kariyerim var bozulsun istemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

beyler bu 5 yabanci olayi 2. sezonmu basliyo yoksa 3 mu ilk sezondayim daha sezon sonu ona gore bi program yapacam mart ayindayim suan

2. sezon yabancı sınırı 6'ya düşecek, 3. sezon 5'e..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Oyunu her almaya niyetlendiğimde foruma bakıyorum ve vazgeçiyorum. Bu kadar mı kötü oyun ?
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Oyunu her almaya niyetlendiğimde foruma bakıyorum ve vazgeçiyorum. Bu kadar mı kötü oyun ?
    Bana kalırsa oynanabilir ama belli başlı abartılar olduğu doğru. O kadar da kötü değil ama ortasını bulurlarsa çok daha iyi bir oyun olabilir.

13.2'den sonra daha tek maç yapabildim onda da deplasmanda Burnley ile 2-2 berabere kaldım. ManU'yum ben bu arada. Kanatlar oldukça efektif olmuş oyunda, 4 golde de kanatların büyük etkisi vardı. Onu bunu geçtim de FM 13 Dark theme şu ana kadar gördüğüm en iyisi FM teması son yıllardaki

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by KANaryaa3 View Post
    2. sezon yabancı sınırı 6'ya düşecek, 3. sezon 5'e..
    çok teşekkürker

@Ümit

kardeş benim sana tavsiyem al oyna ben çok zevk aldım şu ana kadar biraz da keyif almasını bilmek lazım yamayla birlikte benim sakatlanmalarda bariz düzelme var yine oluyo ama azaldı bilmiyorum tabi genel olarak nasıl bence zevkli oyun

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Nasıl iştir bu arkadaş.O kadar uğraşıp beceremedik taktik işini.Defans denen bir olay kalmamış oyunda 13.1.3 güncellemesi şahaneydi.Bunun suyu çıkmış.Defansif oynamayı becerebilen var mı bu oyunu yardım bekliyorum.(2.takımımdan kovuldum güncelleme sonrası)

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri